zondag, februari 28, 2021
Home Nieuws Verkleedfestival Kamping Kitsch Club komt naar Eindhoven

Verkleedfestival Kamping Kitsch Club komt naar Eindhoven

-

Kamping Kitsch Club komt dit jaar voor het eerst naar Nederland. Het grootste verkleedfestival van onze zuiderburen begint na zeven succesvolle edities in België aan een Worlt toer (en dit is geen spelfout). Op zaterdag 16 juni is het bal op het Landsard in Eindhoven.

Wie Kamping Kitsch Club ooit heeft bezocht weet dat dit misschien wel het gekste festival in de Benelux is. De beelden hieronder bevestigen dat. Ooit ontstaan als klein verkleedfeestje in de Kitsch Club in het casino van Knokke-Heist. Inmiddels uitgegroeid tot het grootste verkleedfestival van het België.

Logische stap

- Advertisement -

Ook vanuit Nederland was er enorm veel interesse in het festival. Heel wat bekende Nederlanders stonden er op de ‘Mijn Stage’, onder wie Rapper Sjors, Zanger Rinus en Jody Bernal. De mannen van Skoften Sloopservice, wij interviewden ze vorig jaar nog, hadden hier hun eerste boeking. Een uitbereiding naar het buitenland was dan ook een volgende logische stap.

Het concept blijft onveranderd: voor de gelegenheid mogen de gasten in de rol kruipen van hun marginale alter-ego. Wie niet verkleed is, komt er niet in! Denk aan marcellekes, frigoboxen, nektapijten, tattoos, diepe boezems en foute snorren.

Tijdens Kamping Kitsch Club Holland, kun je terecht op één van de drie podia voor de foutste muziek, dance klassiekers, nineties of de alom gekende schlagers. De eerste namen zullen op 2 april bekendgemaakt worden.

Tickets Kamping Kitsch Club

De kaartverkoop voor Kamping Kitsch Club Holland start woensdag 21 maart om 19:00 uur via www.kampingkitschclub.nl.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Daft Punk volgens de man die ze als eerste buiten Frankrijk boekte: ‘Waanzinnig goed’

Na 28 jaar stopt Daft Punk ermee, maakte het duo maandag bekend. De Vlaamse techno-pionier Peter Decuypere was medio...

EDM & future house in maart: De tips van Juliano van der Knaap

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....