zondag, oktober 1, 2023

Vince en Darkraver b2b in unieke 4-uursset op Thunderground

-

Home » Robin Riccio » Vince en Darkraver b2b in unieke 4-uursset op Thunderground

Vince en Darkraver staan zaterdag 22 oktober op Thunderground back2back tijdens een vier uur durende set. Op die manier wordt het 5-jarig bestaan van Thunderground gevierd.

De set van Vince en Darkraver wordt een mix van freestyle, early rave en millennium hardcore. XrazZ, Omattic en DJ Taa maken de line-up compleet.

Thunderground

Combinatie

De combinatie van Darkraver en Vince is geen vreemde. Beide dj’s zijn al sinds de begindagen actief in de dancewereld. Vince staat vooral bekend om zijn uitstekende mix- en scratchingskills. Darkraver weet als geen ander in te spelen op het publiek.

Thunderground gaat met de speciale b2b-set terug naar waar het in 2011 allemaal begon. Het evenement wordt gehouden in de Effenaar en duurt van 22:00 tot 04:00 uur.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

‘Gizmo – Een Haags Gabberverhaal’: Hoe een hardcore-held terugvalt tot klusjesman

Na de biografie over Dano is er nu ‘Gizmo – Een Haags Gabberverhaal’. Net als in het boek over...

Rock The House #114: Isis Cloudt

Als onderdeel van onze podcast-serie maken artiesten een exclusieve mix voor This Is Our House. Terwijl je luistert kun...