vrijdag, februari 23, 2024

WE ARE ELECTRIC voegt Noisia toe aan line-up, time-table bekend

-

Home » Xaverius Funk » WE ARE ELECTRIC voegt Noisia toe aan line-up, time-table bekend

De Groningse drum-‘n-bass-helden van Noisa zijn met een dj-set toegevoegd aan de line-up van WE ARE ELECTRIC in het Klokgebouw in Eindhoven (10 november). 

 

Eerder werd de Canadese superact Deadmau5 reeds aangekondigd als headliner.  Ook Chris Liebing, Marcel Dettman, Robert Hood, Boemklatsch, Tinlicker, Dynoro en Murdock treden op. De van oorsprong Tilburgse drum-‘n-bass-formatie BANGANA Invites zal zijn allerlaatste optreden ooit geven.

HYTE tekent voor een van de zaalhostings. Deze internationaal gerenommeerde organisator brengt naast Liebing, Dettmann en Hood ook Colin Benders en Titia naar het Klokgebouw.

WAE EHV poster

Daarnaast is er een hosting van het populaire Eindhovense NOX, dat een van de drie Klokgebouwzalen ombouwt tot een bass-tempel. Er komen optredens van Feint, Funtcase, Nymfo, Madster b2b Fluoresce en Mr. Mt.

Het tijdschema van WE ARE ELECTRIC Eindhoven staat nu online.

Deadmau5

Noisia is een begrip in de internationale drum-‘n-bass-scene (en ver daarbuiten). De gevierde Groningse grootmeesters worden alom beschouwd en geroemd vanwege hun kenmerkende energieke bass en natuurlijk om hun eigenzinnige productie skills.

Headliner Deadmau5 (echte naam: Joel Zimmerman) geldt als een alleskunner. Met zijn iconische muizenmasker bouwde hij een indrukwekkend oeuvre op in met name de progressive en electro house. Hij leverde drie nummer 1-hits in de US Dance Chart, waaronder ‘Move for Me’ (met Kaskade).

Hier ons beeldverslag van de laatste festivaleditie van WAE.

Deadmau5


WE ARE ELECTRIC

Zaterdag 10 november, 22:00-7:00 uur, Klokgebouw Eindhoven. Ticketverkoop loopt via we-are-electric.com.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mark van Bergen
Mark van Bergen
Architect en Huisbaas. Schrijft sinds 2002 professioneel over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde zo vele groten en kleinen der aarde. Zijn boekdebuut 'Dutch Dance' (2013) werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg een internationale opvolger (2018). Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome. Hij doceert over de dance-industrie op Fontys ACE.

Gerelateerd

Deadmau5 brengt een afgeladen 013 in volledige extase met zijn exclusieve Cube V3 Tour

Op maandag 13 juni stond de EDM-reus Deadmau5 op de mainstage van Poppodium 013. Publiek van jong en oud...

Maandag in Effenaar: Debat van de Nacht met o.a. TIOH, Nachtburgemeesters en raadsleden

Maandag 14 maart is in de Effenaar in Eindhoven het Debat van de Nacht. Een gratis toegankelijk initiatief van...