zaterdag, februari 24, 2024

Pris’ Weekendwijzer: 2×2 tips met Biki90, Aus Berlin en meer

-

Home » Disco » Pris’ Weekendwijzer: 2×2 tips met Biki90, Aus Berlin en meer

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer woensdag, dus breken we de week met onze weekendtips. Pricilla Molle, een van onze fanatiekste huis-feestbeesten, wijst je iedere woensdag de weg naar de betere (tech-/deep-)house en techno-events. Omdat je agenda misschien al vol zit, geeft Pris je ook vast wat weekendtips voor de week erop.

Biki90 invites Phonic Grooves

Biki90 invites Phonic Grooves

De Bikibar gaat onverminderd door en om het feestgehalte hoog te houden, nodigen ze nu Phonic Grooves uit. Tijdens de DDW openingsparty waren de mannen van Phonic Grooves er al om de Nu-Funk area te hosten. De vibe was zo goed dat ze dat komend weekend nog eens dunnetjes over mogen doen. Dr. Robinson, Sam Waxler en Fonkelaar zijn van de partij voor een funky zwoele zomeravond.

Zaterdag 11 juni van 22.00 tot 04.00 uur in de Bikibar Eindhoven, entree is gratis. 

The Rotary Club

Bij The Rotary Club geeft vinyl-duo Eb & Vloed hun kijk op de housemuziek en vertalen dat naar de dansvloer. De beste groove, funk, soul, disco en house die Tilburg te bieden heeft, komt voorbij. De avond draait letterlijk om de Rotary Mixer. Deze mixer vermengt platen op een fantastisch mooie manier en geeft de muziek een warme en intieme klank mee. Joel Hemmen, Die Grote, Daan Groeneveld en natuur Eb & Vloed zelf zijn de eerste leden die aan deze Rotary Club een draai geven.

Zaterdag 11 juni van 23.00 tot 04.00 uur in Club Smederij Tilburg, kaarten kosten 5 euro. 

AusBerlin

Aus Berlin Konzert

Het Aus Berlin festival vindt pas in november plaats, maar om de echte liefhebbers alvast een voorproefje te geven, houdt de organisatie in samenwerking met 013 het Aus Berlin Konzert. Zaterdag 18 juni komen drie Berlijnse artiesten die allen live spelen. Einmusik, Tendergames en The Policy brengen een klein stukje Berlijn naar Tilburg en laten horen hoe breed de muziekscene in de Duitse hoofdstad is.

Zaterdag 18 juni van 23.00 tot 04.00 uur in 013 Tilburg, kaarten kosten 8 euro in de vvk en 15 euro aan de deur. 

Op Dreef Festival

Ietsje verder naar het zuiden vindt zaterdag 18 juni Op Dreef festival plaats. Een klein en intiem festival in Roermond waar qua muziek voor iedereen wat te beleven valt. Van houseknallers tot urban/eclectic glijers en van R&B tot deephouse en techno. Onder meer Stefan Vincent, Flamboyant en Skitzofrenix draaien de boel aan elkaar.

Zaterdag 18 juni van 13.00 tot 23.00 uur op de Kop van Hatenboer in Roermond, kaarten kosten 29,29 euro. 

Meer weekendtips? Check dan onze agenda.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Urban & Eclectic in Augustus: de tips van Chris Breuer

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....

House en techno in november: De tips van Mark van Bergen

In aanloop naar de nieuwe maand geven 3 van onze vaste gidsen je koers richting het betere feestgedruis, bijzondere releases en...