dinsdag, maart 9, 2021
Home Nieuws Wild Noize: techno-marathon van 28 uur in Eindhoven

Wild Noize: techno-marathon van 28 uur in Eindhoven

-

In Eindhoven de Gekste wordt de laatste tijd flink gebattled om het houden van de langste techno-marathon. Wild Noize gaat binnenkort de absolute recordhouder worden, met een feestcombinatie van maar liefst 28 uur, verdeeld over 3 dagen.

Met oud en nieuw was er al een party van maar liefst 16 uur in Club Fifties, onlangs geëvenaard door een dubbelklapper van Awakenings. Na het hoofdgerecht in het Klokgebouw (22:00-07:00 uur) was daarvan nog een toetje in Club Arcade, waarvan tot het middaguur gegeten werd.

Test voor technoheads

Het valt in het niet bij wat Wild Noize binnenkort van plan is in Eindhoven. Alsof het eigen debuut in het Klokgebouw op zaterdag 19 maart nog niet genoeg is, zijn de handen ineengeslagen met Arcade voor een after die zelfs doorgewinterde technoheads op de proef gaat stellen.

- Advertisement -

Als om 7:00 uur ’s ochtends op Strijp-S de laatste track geklonken heeft, wordt aan het Stratumseind in de twee zalen van Arcade op play gedrukt. Daar gaat de Wild Noize-afterparty (zelf spreken ze van dag 2 van een ‘Weekender‘) door tot 2:00 uur ’s nachts. Dag 3 dus.

> Zie ook: Afteren in Brabant – Slapen voor mietjes? <<

Wild Noize

Line-up

De line-up voor de after is al deels bekend. Onder anderen Tahko (Tram10), Tunnel (webuildmachines) en Fandino (Wild Noize) verhuizen mee vanuit het Klokgebouw.

Maar naar verluidt brengt Wild Noize ook nog een aantal techno-zwaargewichten mee naar het Stratumseind. Zou mooi zijn als Ben Sims of Rebekah ook nog even door wil knallen, toch?

 

 

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mark van Bergen
Architect en Huisbaas. Schrijft sinds 2002 professioneel over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde zo vele groten en kleinen der aarde. Zijn boekdebuut 'Dutch Dance' (2013) werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg een internationale opvolger (2018). Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome. Hij doceert over de dance-industrie op Fontys ACI.

Gerelateerd

Internationale Vrouwendag: 6 female pro’s over de sekseverdeling in de dance

Maandag 8 maart is Internationale Vrouwendag. Op deze dag is er extra aandacht voor de strijd naar gelijkheid tussen...

Back To Live, terug op de dansvloer: ‘Alsof je weer voor het eerst verliefd wordt’

Voor het eerst sinds een jaar weer dansen, legaal en zonder afstand of mondkapje. Voor 1300 uitverkorenen werd het...