donderdag, oktober 5, 2023

WiSH Outdoor bouwt richting debuut in Italië

-

Home » Puinhoop Kollektiv » WiSH Outdoor bouwt richting debuut in Italië

Na 10 succesvolle thuis-edities in Beek en Donk en 2 in Mexico gaat WiSH Outdoor nu naar Italië. Het prachtige Florence is op 10 september de plek waar het gaat gebeuren: WiSH Outdoor Italy, met o.a. kanonnen als Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki, Ummet Ozcan en Zedd. 

Dit jaar vierde WiSH zijn 10-jarig jubileum op festivalterrein De Aa in Beek en Donk. Vorig jaar staken ze de oceaan al over naar het verre Mexico en nu is Italië aan de beurt.

 

Win-actie: 2 tickets voor WiSH Outdoor Italy!

Our House mocht 2 tickets weggeven voor een bezoek aan de eerste Italiaanse editie. Liefhebbers konden onder onze Facebook-post de vriend(in) taggen waarmee ze dolgraag naar Italië wilden gaan.

Op vrijdag 2 september werd in dezelfde post de winnaar bekendgemaakt: Wies van de Mortel mag samen met haar vriend naar Florence.

Check de event-page en de website van WiSH Outdoor Italy voor alle info.

De week na het festival kun je op Our House een uitgebreide (beeld)reportage verwachten. Stay tuned dus, ook voor andere leuke winacties!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Hardstyle tips in juli 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

Hardstyle in oktober: De tips van Mandy en Peter

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....