donderdag, oktober 5, 2023

WiSH Outdoor maakt line-up compleet met laatste namen

-

Home » Puinhoop Kollektiv » WiSH Outdoor maakt line-up compleet met laatste namen

De complete line-up van WiSH Outdoor is bekend. Vrijdag werden de laatste namen van het driedaagse festival wereldkundig gemaakt. Het gaat onder meer om B-Freqz, Wildstylez, Adaro en vele anderen. 

In februari werden grote namen als Headhunterz, Kris Kross Amsterdam, Radical Redemption en Moksi aangekondigd. Weer daarvoor rolden ook al namen uit de koker. Het ging onder meer om Gunz For Hire, Yellow Claw, Lucas & Steve en Frequencerz. Naast bovengenoemde acts zien we bijvoorbeeld ook De Sluwe Vos, La Fuente, Sub Zero Project (The XPRMNT Live), The Partysquad, RVAGE en Tony Junior terug. De complete line-up vind je hier.

Met Gunz For Hire haalt WiSH één van de grootste live-acts binnen de hardstyle in huis. Vorig jaar stond het gemaskerde duo voor het eerst op het podium in Beek en Donk. Dit jaar keren ze weer terug.

De eclectische act Yellow Claw stond al meerdere keren op edities in Nederland, maar ook in Mexico. Headhunterz maakte vorig jaar een spectaculaire comeback in de hardstyle-scene. Op de editie van WiSH vorig jaar draaide hij voor het eerst na zijn terugkeer op Defqon.1 een hardstyle-set.

Eerder werd al bekend dat de opzet van WiSH Outdoor dit jaar wordt vernieuwd. Zo maakt de mainstage (Devoted) plaats voor een groot, overdekt podium voor duizenden feestgangers. EDM-, pop- en rockacts gaan elkaar daar afwisselen. Hardstyle zal zoals altijd vertegenwoordigd zijn op de andere mainstage (Dedicated). Die is dit jaar zelfs geopend op zondag.

Een sfeerimpressie van vorig jaar vind je hier. Benieuwd hoe WiSH Outdoor zich de afgelopen jaren ontwikkelde tot een festival van formaat? Lees dan ons uitgebreide verhaal.

WiSH Outdoor 2018

WiSH Outdoor wordt georganiseerd van vrijdag 29 juni tot en met zondag 1 juli. Tickets zijn verkrijgbaar via de website.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Hardstyle tips in juli 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

Nieuwe hardstyle releases in oktober: De top 3 van Mandy van der Donk en Peter de Valck

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...