dinsdag, oktober 3, 2023

Ran-D krijgt eigen X-Qlusive, line-up nu ook bekend

-

Home » Algemeen » Ran-D krijgt eigen X-Qlusive, line-up nu ook bekend

Dat Ran-D zijn eigen X-Qlusive krijgt, maakte Q-dance al eerder bekend. De dj/producer uit Zeeland sprak op Facebook van ‘een droom die uitkomt’. De line-up is inmiddels ook bekendgemaakt. 

“Na ontelbare uren in de studio, heel veel dj-sets en muzikale hoogtepunten, komt een droom uit. Ik kan niet uitleggen hoeveel zin ik heb in deze nacht”, schreef de dj/producer eerder in zijn bericht op Facebook. X-Qlusive wordt georganiseerd op 21 januari 2017 in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Line-up X-Qlusive Ran-D

Ran-D krijgt tijdens de avond/nacht support van een legertje aan collega’s. Natuurlijk staat een optreden als Gunz For Hire op de planning. Deze immens populaire act – waarvan ook Adaro deel uitmaakt – moet voor vuurwerk zorgen in de Heineken Music Hall. Verder zullen Adaro, B-Front, Frequencerz en Ran-D hun label Roughstate gezamenlijk vertegenwoordigen.

Ran-D draait ook een back in time set, waarin ongetwijfeld klassiekers als ‘Living for the Moment’ en ‘#MyWay’ voorbij gaan komen. Daarnaast is er ook plek voor opkomende acts als Clockartz, Requiem en Act of Rage. De volledige line-up vind je in de afbeelding hieronder.

X-Qlusive Ran-D

Zuidelijke artiesten als Showtek, Brennan Heart en Zany hadden al eens de eer van een eigen X-Qlusive. Begin van dit jaar was het de beurt aan B-Front. “Dit is een eerbetoon aan jezelf als artiest”, zei de Veldhovenaar toen in een interview met Our House.

Tickets 

Tickets voor X-Qlusive zijn hier verkrijgbaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Hardstyle in november: De tips van Mandy en Peter

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....

Rock The House #118: Rude Convict

Als onderdeel van onze podcast-serie maken artiesten een exclusieve mix voor This Is Our House. Terwijl je luistert kun...