donderdag, september 24, 2020
Home Nieuws Zittend dansen in de Main: 013 herpakt danceprogramma met 'You're Not Ready'

Zittend dansen in de Main: 013 herpakt danceprogramma met ‘You’re Not Ready’

-

De corona-klappen zijn ook hard aangekomen bij 013 in Tilburg, maar het poppodium herpakt zich deze maand met een bijzonder dance-affiche: You’re Not Ready.

Een seated dance-event met beukende beats in de imposante Main van 013. Wie had een jaar geleden durven claimen dat het ooit zou gaan gebeuren?

Vier dj-acts, ieder groot binnen hun eigen dancetak, gaan het op 17 en 18 juli neerzetten tijdens You’re Not Ready. Je kunt kiezen uit de frenchcore van Dr. Peacock, (raw) hardstyle van Rebelion (foto boven), neurofunk van Black Sun Empire of house van Mr. Belt & Wezol. Of allemaal natuurlijk.

First Impression

Dat alles voor een intiem en zittend publiek, maar wél met het allerbeste op het gebied van audio en visuals. Hiervoor werkt 013 samen met het bedrijf First Impression.

Ze beloven een beleving die zó dik is dat je – ondanks de ‘knaldrang’ – er eigenlijk nog niet ready voor bent.

Programmeur Bas Veekens: “Het is te gek dat we bezoekers eindelijk weer een dance-ervaring kunnen aanbieden die zowel qua productie als muzikale invulling voelt als ‘the real deal’. Dat is in de tijd waarin we ons nu begeven echt uniek.” 


You’re Not Ready in 013

Vrijdag 17 en zaterdag 18 juli, 013 Tilburg. Tickets via www.013.nl. Zie ook de eventpages.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
- Advertisment -

Must Read

DANCE & DRUGS – de politiek: Maakt regulering een kans?

0
Links versus rechts, realisme versus idealisme. De polarisatie maakt een zinnig publiek drugsdebat haast onmogelijk. Voor- en tegenstanders van het legaliseren van harddrugs lijken zich...