vrijdag, december 8, 2023

Zaterdag Thunderground in Effenaar Eindhoven

-

Home » Genres » Hardcore » Zaterdag Thunderground in Effenaar Eindhoven

Voor het hardcore-evenement Thunderground, a.s. zaterdag in de Effenaar is nog een beperkt aantal kaartjes beschikbaar. De organisatie waarschuwt bezoekers voor het geringe aantal parkeerplaatsen in de buurt van de Effenaar i.v.m. het evenement Glow in de Eindhovense binnenstad. Ook zal de Effenaar per auto lastiger te bereiken zijn. Bezoekers wordt aangeraden met openbaar vervoer of fiets te komen.

Schermafbeelding 2015-11-02 om 16.03.12

Thunderground brengt zaterdag de Freestyle Madness terug naar Eindhovens grondgebied. Met onder andere The Viper, Mark With AK en resident dj Vince wordt in De Effenaar het limiet van de hardcore en freestyle scene getart voor een ongekend harde editie van Thunderground. Met een sublieme geluidsinstallatie en een aantrekkelijke line-up gaat Thunderground voor een uitverkocht huis. Vandaag werd ook de time-table bekend gemaakt. 

22:00 – 23:00 DJ OMATTIC

23:00 – 00:00 LOWRIDERZ

00:00 – 01:00 MARK WITH A K

01:00 – 01:30 DJ POTATO

01:30 – 02:30 BASS-D

02:30 – 04:00 THE VIPER & VINCE

22:00 – 04:00 MC D

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Hardstyle en hardcore in februari: De tips van Mandy, Peter en Joes

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....

Nieuwe hardcore releases: de top 3 van Joes Maas – januari

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En iedere maand staan tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek....