dinsdag, november 24, 2020
Home Nieuws Veel zuidelijke events genomineerd voor European Festival Awards

Veel zuidelijke events genomineerd voor European Festival Awards

-

De genomineerden voor de European Festival Awards zijn bekend gemaakt en er staan tal van zuidelijke events op waaronder: WiSH Outdoor, Solar Weekend, Incubate en Best Kept Secret. 

Wish11
WiSH Outdoor

 

- Advertisement -

De publiekscategorieën zijn onderverdeeld in Best Major, Medium, Small, New en Indoor Festivals als ook de Line-Up Of The Year. Er zijn ook artiesten genomineerd in de categorieën Headliner Of The Year, Best Newcomer and Anthem Of The Year.

Een groep van professionals in de muziekindustrie bepaalt wie er wint binnen de categorieën Artists’ Favourite Festival, Green Operations Award, Promoter Of The year en de new Agent Of The Year. Dezelfde groep bepaalt ook wie er uiteindelijk wint bij de publiekscategorieën.

De uiteindelijke winnaars worden bekend gemaakt tijdens het European Festival Awards gala op Eurosonic Noorderslag in Groningen op woensdag 13 januari 2016.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.
- Advertisment -

Must Read

DANCE & DRUGS – John van den Heuvel: ‘Legaliseren is geen...

De polarisatie in het Nederlandse drugsdebat is compleet. Op rechtsachter een CDA-minister die minder festivals wil en 'gebruikende' partypeople medeschuldig acht aan drugscriminaliteit. Linksbuiten...