Over TIOH

Vacature: redactiestage per september 2021 (klik hier)

Over This Is Our House

De bloeiende elektronische muziekscene op de kaart zetten in Nederland en Vlaanderen. Dat is het doel van This Is Our House. We zijn hét kanaal over al het mooie dat zich op en rond de dansvloeren afspeelt.

Bij This Is Our House kun je terecht voor actuele feest- en festivalinformatie en voor nieuws, achtergronden en video’s over elektronische muziek. Blijf op de hoogte van de partyscene in diverse maar ook van festivals en events in Nederland en Vlaanderen, o.a. met onze party-agenda. This Is Our House is in 2005 begonnen in Noord-Brabant, maar is inmiddels uitgebreid naar andere provincies.

Wil je op wat voor manier dan ook meebouwen aan ons Huis? Bijvoorbeeld door te schrijven, filmen, ontwerpen of promoten? De voordeur staat altijd open voor enthousiaste liefhebbers. Stuur ons vrijblijvend een mail: redactie [at] tioh.nl.

Dancestijlen die bij ons aan bod komen:

Onze terugkerende rubrieken:

This Is Our House wordt bij je gebracht door liefhebbende kenners die weten wat er speelt. Het party-platform doet er toe binnen de scene, met relevant nieuws, goede achtergrondverhalen, muziek en uiteraard een agenda met feesten en festivals.

Adverteren op This Is Our House

Jouw event, artiest of initiatief extra in de spotlights zetten? This Is Our House is ook voor adverteerders een krachtig en prachtig kanaal om de enorme groep partyliefhebbers in het zuiden mee te bereiken. Contact ons gerust, als je wil weten hoe we daar voor kunnen zorgen.

House of Content

Interesse in kwalitatieve interne content voor jouw bedrijf of initiatief? Onder de noemer House of Content maakt ons team ook mediaproducties voor andere kanalen dan onze eigen. Denk aan video’s, persberichten, bio’s of interviews. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via: redactie [at] tioh.nl.

Nieuwsmail

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Team This Is Our House

Huisbazen
Mark van Bergen (founder/hoofdredacteur)
Stef Appelhof

Huisschrijvers
Julie Brasser (Hardstyle, stage)
Chris Breuer (Eclectisch/House)
Daan Coerver (Drum ’n bass/Dupstep)
Angelique Cramer (Techno)
Mandy van der Donk (Hardstyle/Hardcore)
Peter Dijk (Melodic House/Techno)
Marceline Geelen (Techhouse/Deephouse)
Erwin Herkelman (Trance/Housemuziek)
Peter de Valck (Hardstyle/Hardcore)
Juliano van der Knaap (House/Techno)

Columnist
Denis Doeland

Web-architect
Stef Appelhof / Dowlle

Sales
Mark van Bergen

Marketing
Stef Appelhof

Video
The Jackplug Media
StreamCatchers