Over TIOH

Check ook onze stage-vacatures: Redactie, Social media en Online Marketing (klik hier)

De bloeiende elektronische muziekscene op de kaart zetten in Nederland en Vlaanderen. Dat is het doel van This Is Our House. We zijn hét kanaal over al het mooie dat zich op en rond de dansvloeren afspeelt.

Bij TIOH kun je terecht voor actuele feest- en festival-informatie en voor nieuws, achtergronden en video’s over elektronische muziek. Blijf op de hoogte van de partyscene in diverse maar ook van festivals en events in Nederland en Vlaanderen.

Wil je op wat voor manier dan ook meebouwen aan ons Huis? Bijvoorbeeld door te schrijven, filmen, ontwerpen of promoten? De voordeur staat altijd open voor enthousiaste liefhebbers. Stuur ons vrijblijvend een mail: redactie [at] tioh.nl.

Dancestijlen die bij ons aan bod komen:

Onze terugkerende rubrieken:

  • Podcastserie Rock The House met exclusieve mix/interview voor This Is Our House
  • My First Gig: dj’s vertellen over hun allereerste optreden ooit
  • Maandtips en release-reviews door onze teamleden: Peter de Valck (hardstyle), Peter Dijk (deep house en melodic techno), Joes Maas (hardcore), Daan Coerver (bass music), Angelique Cramer, Casper Gout (techno) en Erwin Herkelman (trance) bespreken hun persoonlijke favorieten qua events en muziek
  • Column Denis Doeland: oud-dj (Weirdo) en tegenwoordig data-onderzoeker zoomt in op (digitale) trends en ontwikkelingen in de dance-industrie.

This Is Our House wordt bij je gebracht door liefhebbende kenners die weten wat er speelt. Het party-platform doet er toe binnen de scene, met relevant nieuws, goede achtergrondverhalen, muziek en uiteraard een agenda met feesten en festivals.

Adverteren op This Is Our House

Jouw event, artiest of initiatief extra in de spotlights zetten? This Is Our House is ook voor adverteerders een krachtig en prachtig kanaal om de enorme groep partyliefhebbers in het zuiden mee te bereiken. Contact ons gerust, als je wil weten hoe we daar voor kunnen zorgen.

House of Content

Interesse in kwalitatieve interne content voor jouw bedrijf of initiatief? Onder de noemer House of Content maakt ons team ook mediaproducties voor andere kanalen dan onze eigen. Denk aan video’s, persberichten, bio’s of interviews. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via: redactie [at] tioh.nl.

Nieuwsmail

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Team This Is Our House

Huisbazen
Mark van Bergen (founder/hoofdredacteur)
Stef Appelhof

Huisschrijvers
Chris Breuer (Urban/Eclectic)
Daan Coerver (Drum-’n-bass/Dubstep)
Angelique Cramer (Techno)
Mandy van der Donk (Hardstyle)
Peter Dijk (Melodic/Deep house)
Marceline Geelen (Tech house/Deep house)
Casper Gout (Hard techno, House/Tech house)
Erwin Herkelman (Trance/House)
Juliano van der Knaap (Future House/EDM)
Joes Maas (Hardcore)
Duarte dos Santos Estrafalhote (Deep house)
Peter de Valck (Hardstyle)

Columnisten
Denis Doeland
Sander Petit/De Dance-advocaat

Web-architect
Stef Appelhof / Dowlle

Sales
Mark van Bergen

Marketing
Stef Appelhof

Video
The Jackplug Media