zondag, oktober 1, 2023

Steun This Is Our House!

maandtips team this is our house

Beste Huisvriend,

This Is Our House maakt al ruim 5 jaar content met kwaliteit en passie. Hopelijk waardeer je onze artikelen en video’s. Die zijn gratis maar niet goedkoop. Journalistiek is vakwerk.

De inkomstenbron om de content uit te financieren is door de coronacrisis echter flink aangetast. Steun ons daarom, zodat we mooie dingen voor je kunnen blijven maken: 5,- voor 5 jaar TIOH (meer mag natuurlijk ook!), we zouden het enorm waarderen. Check hier hoe dat kan.

Je kunt ons daarnaast ook indirect helpen. Daar zijn diverse manieren voor:

1. Volg en mis niks op Facebook

Van al onze socials is Facebook nog altijd de belangrijkste etalage om onze kwaliteitscontent te delen. Alleen, je kent het misschien wel: onze Grote Blauwe Vriend laat je niet alles zien, standaard. Dat kun je echter wel zo instellen. Met een paar simpele handelingen zorg je ervoor dat je voortaan niks meer mist. Fijn voor jou en wat meer views voor ons!

Dit is hoe het werkt:

– Ga naar onze pagina en like deze

– Ga bovenaan naar het tabblad ‘Volgend‘ en selecteer ‘Als eerste weergeven

2. Geef een like, comment of share

Ja, zo werkt het ook: hoe meer je die bij onze posts voert aan de Grote Blauwe Vriend, hoe meer mensen hem zien! Overigens geldt dat ook op Instagram, zorg dat je ons daar ook even volgt!

3. Nodig bevriende liefhebbers uit

Volg onze socials en wijs ook jouw muziek-liefhebbende vrienden op onze Facebookpagina en Instagram! We hebben ook een wekelijkse nieuwsmail, waarvoor je jezelf onderaan de pagina kan aanmelden. Wijs geïnteresseerden er op en laat hen ook Huisvriend worden!

Alvast bedankt!