Wildstylez

Wildstylez (1983), echte naam Joram Metekohy, is een Veenendaalse hardstyle dj en producer. Met luisteraars over de hele wereld heeft hij een grote fanbase aan hardstyle liefhebbers. Overigens zullen niet-hardstyle liefhebbers Wildstylez ook kennen van zijn commerciële hit ‘Year Of Summer’ met zang van Niels Geusebroek.

De doorgewinterde dj is al sinds 2007 bezig met releasen en heeft dus ook aardig wat nummers onder zijn naam staan. Met deze ervaring in de industrie op zak is Wildstylez altijd bezig met het bedenken van nieuwe projecten en concepten die hij de wereld in kan brengen. Hij heeft onder andere zijn eigen label genaamd Lose Control Music waarbij hij verschillende artiesten heeft getekend zoals Symphonicz.

Daarnaast heeft hij Project One en Art of Creation opgezet. Project One is een dj duo bestaande uit hemzelf en mede hardstyle dj Headhunterz. Het duo heeft meerdere tracks gereleast, waaronder de Defqon.1 Anthem van 2018 genaamd ‘Maximum Force’. Beide staan ook onder het andere record label van Wildstylez genaamd Art of Creation, opgezet in 2018. Art of Creation bestaat uit zes artiesten, naast zichzelf en Project One is daar ook Noise Controllers, Bass Modulators en Sound Rush.

Met optredens op Tomorrowland, Parookaville, Qlimax, Hard Bass, Decibel en nog veel meer heeft de dj in zijn carrière bijna alle hardstyle festivals wel een keer bezocht. Daarnaast is Wildstylez ook regelmatig te vinden in indoor zalen. Zo stond hij in 2018 als Project One in de Ziggodome in Amsterdam en heeft hij door heel Europa vele zalen bezocht zoals Fabrik Madrid en Maimarkt Mannheim.

Naast de commerciële hit ‘Year Of Summer’ heeft Wildstylez een lange lijst aan singles, EP’s en albums. Zijn discografie is dan ook een discografie om jaloers op te zijn met talloze solo nummers, collabs, en remixes.

In 2020 wist Wildstylez op nummer 12 te belanden in de ranking van Top 100 DJs in de DJ FACT TOP 100, de op data gebaseerde ranglijst in samenwerking met Denis Doeland.

Personalia

Land – Veenendaal, Nederland
Label – Lose Control Music, Be Yourself Music, Art of Creation
Genre(s) – Hardstyle
DJ FACT TOP 100, 2020 – nummer 12Categories: Artiest
Tags: artiest
« Naar het overzicht