TIOH viert 5e verjaardag met Club Quiz en special guest Dimitri

-

Home » Algemeen » TIOH viert 5e verjaardag met Club Quiz en special guest Dimitri

Op 1 juli bestaat dit platform exact 5 jaar. Rare tijden voor een feestje, maar wij van This Is Our House slaan ze niet graag over. Dus vieren we onze verjaardag in gepaste stijl, met This Is Our… Club Quiz. Via een livestream vanuit Gin Fizz in onze thuisstad Tilburg worden deelnemers getest op hun kennis van elektronische dansmuziek en partycultuur. De online quiz wordt opgeluisterd met een optreden door een levende legende uit de vaderlandse house: dj Dimitri.

Het fenomeen ‘pub quiz’ is inmiddels algemeen bekend, maar een variant in een uitgaansclub is nieuw. Wie raadt de naam van die ene techno-pionier of de titel of het jaartal van dat geweldige hardcore-anthem? Wie herkent het dj-logo of het label-artwork? Dat zijn indicaties van vragen die je woensdagavond 1 juli kunnen verwachten tijdens This Is Our… Club Quiz.

De quiz wordt gestreamd vanuit de recentelijk gerestylde bar/club Gin Fizz in Tilburg. Iedereen kan meedoen, individueel of als groep. Deelname is gratis, wel vraagt This Is Our House een vrijwillige bijdrage. Bij wijze van verjaardagskadootje en als steuntje in de rug tijdens deze moeilijke coronatijden, die ook onze inkomsten flink hebben aangetast.

Desondanks heeft TIOH zich in 5 jaar tijd goed op de kaart gezet, eerst in Noord-Brabant, daarna in heel het zuiden en Vlaanderen en ondertussen ook in de Randstad. Anno 2020 is het nog het enige overgebleven medium in Nederland dat over dancecultuur in de volledige breedte bericht.

DJ Dimitri

Prijzen

Voor de beste 3 deelnemers van de Club Quiz zijn er mooie prijzen. De runner-up mag naar kledingzaak Le Flux, dat een waardebon van 30 euro weggeeft. Gin Fizz verzorgt de derde prijs en de hoofdprijs, met proef-arrangementen ter waarde van respectievelijk 25 en 60 euro. Daarnaast wint de top-3 een exemplaar van het boek ‘DUTCH DANCE 1988-2018‘ van TIOH-eigenaar Mark van Bergen, tevens quizmaster deze avond.

In de pauze en in afwachting van de einduitslag wordt gedraaid door dj Dimitri (foto boven). De Amsterdamse house- en technopionier groeide vanaf eind jaren ‘80 uit tot de eerste (inter)nationaal bekende naam uit de vaderlandse scene. Ruim 30 jaar later is hij nog altijd relevant als dj en producer.


This Is Our… Club Quiz

This Is Our.. Club Quiz

This Is Our… Club Quiz. Woensdag 1 juli, 20:00 uur via een livestream vanuit Gin Fizz, te zien op de Facebookpagina van This Is Our House en via Tioh.nl/clubquiz. Zie de eventpage voor meer info.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Het RoXY Archief van fotografe Cleo Campert: Unieke inkijk in de uitbundige vroege housetijd

Het was de oer-club van de house in Nederland: de RoXY in Amsterdam. Er verscheen al eens een (tekstueel)...

My First Gig: Radikal Roy

Elke dj weet het nog goed: de eerste keer draaien buiten de veiligheid van het eigen slaapkamertje. Plots voor...