woensdag, oktober 4, 2023

2020 stampend aftrappen met de hardere stijlen

-

Home » Genres » Hardstyle » 2020 stampend aftrappen met de hardere stijlen

Het zonnetje heeft plaatsgemaakt voor de eerste regendruppels, de winterjassen worden weer aangetrokken. Stiekem wordt het eerste knalvuurwerk bij onze oosterburen ingeslagen. Je kan de oliebollen zelfs al bijna ruiken. Het duurt nog eventjes, maar voor je het weet sta je de laatste secondes van 2019 weg te tellen onder het genot van een glaasje champagne. Natuurlijk wil je dat jouw 2020 knallend van start gaat, en daar weet This Is Our House wel raad mee. Daarom zetten wij voor jou dé vetste feesten op een rijtje zodat je het nieuwe jaar op je allerbest kan beginnen. Deze keer: de hardere stijlen.

 

EPIQ New Year’s Eve 2019 (Event)

Hardstyle-, rawstyle- en frenchcore-fanaten opgelet! Op oudejaarsavond zal de Ziggodome omgetoverd worden tot een waar hardere stijlen-walhalla voor de allereerste editie van EPIQ. Het eerste deel van de line-up is al bekend gemaakt. Grootheden als Rebelion, Act of Rage en Psyko Punkz zullen er persoonlijk voor zorgen dat jouw oudejaarsavond onvergetelijk wordt.

 


 

Brutality NYE 2019 (Event)

Als je zin hebt om nét een tandje harder te gaan, dan is Brutality echt een event voor jou. Hier kan je namelijk de hele avond keihard rammen op sets van onder andere Partyraiser, Deadly Guns, GPF en Destructive Tendencies. Voor de jongere feestgangers onder ons is dit een fijn event, want je hoeft maar 16 jaar of ouder zijn om binnen te komen.

 


 

NYE – PKHS HARD (Event)

Een event om knallend het nieuwe jaar mee in te gaan, met maar liefst twee stages. En dat in ons oude vertrouwde Tilburg, hoe mooi is dat? Van de lekkerste raw hardstyle-kicks van Malice tot Riot Shift, tot snoeihard stampen op de hardcore van Dissoactive en Major Conspiracy. Je kan jouw 2020 niet beter beginnen.

 

Later deze week komt This Is Our House met een overzicht met de lekkerste techno- en urban-feesten om jouw nieuwe jaar heerlijk mee van start te gaan!

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Hardstyle en hardcore in december: De tips van Sam van Ierssel

In aanloop naar de nieuwe maand geven drie van onze vaste gidsen je koers richting het betere feestgedruis, bijzondere...

Paaspop haalt ook 2manydjs, Noisia en Pendulum naar Schijndel

Met de bekendmaking van de line-up in de WE ARE ELECTRIC stage heeft Paaspop nog meer dikke namen aan...