woensdag, februari 28, 2024

De 5 van 2015 volgens… Adaro (Schaijk)

-

Home » Genres » Hardstyle » De 5 van 2015 volgens… Adaro (Schaijk)

We kijken al weer uit naar al die mooie feesten, releases en dj-sets van 2016, maar niet voordat we nog even de mooie muzikale oogst van afgelopen jaar knuffelen. Our House vroeg een aantal dj’s – actief door heel Brabant en in diverse stijlen – naar hun 5 favoriete tracks van 2015. In deel 2: Adaro uit Schaijk, alias voor Thijs Ploegmakers.

Adaro ft. Danny Scandal – For The Street (Regain remix)

“Ik zet geen solotracks, tracks van Gunz For Hire of collabs in deze top 5, maar de remix van Regain hoort er zeker bij. Omdat ik zo onder de indruk was van zijn track ‘Push it to the Limit’ heb ik de Poolse producer/dj gevraagd een remix te maken van een oudere track van mij en Danny Scandal. De remix heeft mijn hoge verwachtingen overtroffen en vertegenwoordigt wat mij betreft de raw sound van het afgelopen jaar.”

The Pitcher – Those Summer Nights

“Een plaat die nog niet zo lang uit is, dus dan kun je je afvragen of hij ook in de top 5 zou staan als hij in januari was uitgekomen. Maar daar ben ik van overtuigd. Michel Pollen (producer van The Pitcher) is een levende legende in de hardstylescene en in deze track laat hij nogmaals zijn genialiteit zien. Creativiteit met zang, melancholieke akkoorden en rollende kicks maken de plaat tot een uniek kunstwerkje.”

Hard Driver – Pow!

“Een supersterke partytrack. Tussen al het lekkere rechttoe rechtaan gebeuk was dit een van de ‘gezellige’ uitzonderingen. Tracks als ‘Pow!’, ‘Overdose’ van B-Freqz, ‘No Guts No Glory’ van Ran-D en ‘Brain Confusion’ van Act of Rage zouden er veel meer moeten zijn. Deze platen zijn goed voor de sfeer op feesten. Hard Driver verdient naar mijn mening veel meer erkenning dan hij nu krijgt. Deze man behoort tot de top van de producers en dat laat hij met ‘Pow!’ zien.”

Requiem – Collateral Damage

“Ik denk een van de meest gedraaide tracks van afgelopen jaar. Mensen zeggen ‘overplayed’, maar een track wordt alleen ‘overplayed’ als het een tophit is. Als het tijd was om het publiek gek te maken, was het tijd voor ‘Collateral Damage’. Een ijzersterke doorbraak voor Requiem.”

Korn – Get up! (Typhoon raw bootleg)

“Afgelopen jaar had ik de eer om de mainstage van Defqon.1 Festival af te mogen sluiten op zondag, het absolute hoogtepunt van mijn jaar. Wanneer ik daaraan terugdenk is deze plaat de track die daarbij hoort. Wat een geweld, wat een kracht. Hier komt de oermens in mij naar boven. Een ultieme bootleg van een ultieme plaat door het Italiaanse talent Typhoon.”

Volg Adaro via Facebook, Twitter en luister naar zijn tracks op YouTube of Soundcloud.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Nieuwe hardstyle releases in maart: De top 3 van Mandy van der Donk en Peter de Valck

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

Nieuwe hardstyle releases in september: De top 3 van Mandy van der Donk en Peter de Valck

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...