vrijdag, februari 26, 2021
Home Music House IN BEELD: debuut FLASHBACK in Eindhoven

IN BEELD: debuut FLASHBACK in Eindhoven

-

Met FLASHBACK beleefde Eindhoven zaterdag de doop van een houseclassics-event in nieuwe stijl. FLASHBACK (of, zoals ze het zelf schrijven, FLASHꓘꓛꓯꓭ) vond plaats in 3 zalen van De Oude Rechtbank. We spoelen nog even terug met een selectie beelden van Fotojoopie.

 

- Advertisement -

De zoete herinneringen waren niet van de lucht in De Oude Rechtbank. Voorheen heette de zaak De Rechter, zelf ook al lange tijd een pleisterplek voor partyliefhebbers uit vooral het zuiden des lands.

Dj’s als Joël Hemmen, Pieter Lepelaars, Kruh, Monsieur Pompe, Miss Bont Beats en Naughty Nik draaiden volop ‘kneiterplaten van weleer’.

Legendarische avondjes zijn er nog steeds, vindt de organisatie. Maar omdat de nieuwe muzikale stromingen je daar om de oren vliegen is de sound van toen helaas steeds minder te horen, is ze van mening.

FLASHBACK: meer classic-stijlen verenigen

Boris Pompe, samen met Nikky van Eijk de drijvende kracht achter de avond, legde onlangs in een interview op onze site al uit wat de gedachte achter FLASHBACK is.

“Ons concept is grotendeels anders door verschillende muziekstijlen aan te bieden op 1 avond. Op de meeste classics feestjes wordt of alleen hardstyle, top 40 of trance gedraaid. Bij ons draait het er om de juiste mix van dance stijlen bij elkaar te brengen en zo eigenlijk een grote reünie te organiseren.”

   

De kans bestaat dat FLASHBACK op herhaling gaat, daarover later meer. Houd hun Facebookpagina in de gaten, ook voor meer foto’s.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Dance & Drugs: Recreatieve gebruiker neigt meer naar psychedelica in coronatijd

Partydrugs als XTC en amfetamines maken in de coronatijd ruimte voor meer psychedelische drugs als ketamine en 2CB. Waar...

Daft Punk volgens de man die ze als eerste buiten Frankrijk boekte: ‘Waanzinnig goed’

Na 28 jaar stopt Daft Punk ermee, maakte het duo maandag bekend. De Vlaamse techno-pionier Peter Decuypere was medio...