donderdag, december 7, 2023

IN BEELD: debuut FLASHBACK in Eindhoven

-

Home » Funk » IN BEELD: debuut FLASHBACK in Eindhoven

Met FLASHBACK beleefde Eindhoven zaterdag de doop van een houseclassics-event in nieuwe stijl. FLASHBACK (of, zoals ze het zelf schrijven, FLASHꓘꓛꓯꓭ) vond plaats in 3 zalen van De Oude Rechtbank. We spoelen nog even terug met een selectie beelden van Fotojoopie.

 

De zoete herinneringen waren niet van de lucht in De Oude Rechtbank. Voorheen heette de zaak De Rechter, zelf ook al lange tijd een pleisterplek voor partyliefhebbers uit vooral het zuiden des lands.

Dj’s als Joël Hemmen, Pieter Lepelaars, Kruh, Monsieur Pompe, Miss Bont Beats en Naughty Nik draaiden volop ‘kneiterplaten van weleer’.

Legendarische avondjes zijn er nog steeds, vindt de organisatie. Maar omdat de nieuwe muzikale stromingen je daar om de oren vliegen is de sound van toen helaas steeds minder te horen, is ze van mening.

FLASHBACK: meer classic-stijlen verenigen

Boris Pompe, samen met Nikky van Eijk de drijvende kracht achter de avond, legde onlangs in een interview op onze site al uit wat de gedachte achter FLASHBACK is.

“Ons concept is grotendeels anders door verschillende muziekstijlen aan te bieden op 1 avond. Op de meeste classics feestjes wordt of alleen hardstyle, top 40 of trance gedraaid. Bij ons draait het er om de juiste mix van dance stijlen bij elkaar te brengen en zo eigenlijk een grote reünie te organiseren.”

   

De kans bestaat dat FLASHBACK op herhaling gaat, daarover later meer. Houd hun Facebookpagina in de gaten, ook voor meer foto’s.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Maandag in Effenaar: Debat van de Nacht met o.a. TIOH, Nachtburgemeesters en raadsleden

Maandag 14 maart is in de Effenaar in Eindhoven het Debat van de Nacht. Een gratis toegankelijk initiatief van...

Feest van 30 uur in nieuwe Eindhovense club HAVEN

De nieuwe Eindhovense club HAVEN heeft niets met rustig vaarwater. In het paasweekend pakt het groots uit, met een...