maandag, maart 4, 2024

IN BEELD: Funki Bizniz Royale met D’Julz

-

Home » Biki90 » IN BEELD: Funki Bizniz Royale met D’Julz

De Parijse veteraan D’Julz was zaterdag 30 september de headliner op Funki Bizniz Royale in Eindhoven. In een wederom prachtig gedecoreerd, uitverkocht Radio Royaal op Strijp-S bracht de Fransman de crowd samen met residents Thomson en Robob in hoger sferen. Een beeldverslag met een selectie foto’s van Dick Rennings.

 

Funki Bizniz D'Julz

Funki Bizniz-resident Thomson in actie (foto boven). Net als Robob (foto hieronder) is hij al jarenlang fan van de sound van D’Julz. Reden voor Funki om de Fransman na jaren afwezigheid weer eens naar Nederland te halen.

Robob Funki Bizniz


Volg TIOH op Facebook:


Funki Bizniz D'JulzFunki Bizniz D'Julz

D’Julz (foto boven) achter de decks. Of moeten we zeggen ‘altaar’?

De Fransman heeft veel gemeen met Funki Bizniz (25). Beiden draaien al met dubbele jaarcijfers mee, maar zijn nog immer fris en relevant.

Funki Bizniz D'Julz Funki Bizniz D'Julz

“Nog steeds meetellen zie ik als mijn belangrijkste prestatie”, zei D’Julz voorafgaand in een interview met This Is Our House. “Al die muzikale trends overleven was niet altijd makkelijk. Maar ik denk dat het op een bepaald punt tijdens zulke bewegingen altijd weer teruggaat naar de basis van house en techno.”

Funki Bizniz D'Julz

D’Julz: “Ik heb nooit compromissen gemaakt vanwege politiek of trends. Ik heb altijd mijn oren en m’n lef gevolgd. Het lijkt alsof dat zich heeft uitbetaald.”

Ik heb altijd mijn oren en m’n lef gevolgd


Meer Funki Bizniz-foto’s:

Zie hun Facebookpagina.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mark van Bergen
Mark van Bergen
Architect en Huisbaas. Schrijft sinds 2002 professioneel over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde zo vele groten en kleinen der aarde. Zijn boekdebuut 'Dutch Dance' (2013) werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg een internationale opvolger (2018). Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome. Hij doceert over de dance-industrie op Fontys ACE.

Gerelateerd

Maandag in Effenaar: Debat van de Nacht met o.a. TIOH, Nachtburgemeesters en raadsleden

Maandag 14 maart is in de Effenaar in Eindhoven het Debat van de Nacht. Een gratis toegankelijk initiatief van...

Feest van 30 uur in nieuwe Eindhovense club HAVEN

De nieuwe Eindhovense club HAVEN heeft niets met rustig vaarwater. In het paasweekend pakt het groots uit, met een...