donderdag, december 3, 2020
Home Features In Beeld: Suono Culture with Monoloc

In Beeld: Suono Culture with Monoloc

-

Het gebeurde allemaal in de Effenaar, in een donker hok. Daar trilde het behang van de muur door een Deutsche technochef genaamd Monoloc. Er was bier, vertier, en iedereen danste met veel plezier. En dat allemaal tot een uur of vier. Van beuken en bonzen was niemand vies, ook al ontstond er misschien enige schade aan het trommelvlies. Ook aanwezig, was fotograaf Kas van Vliet, die speciaal voor Our House, jullie van deze leuke plaatjes voorziet.

Vind jij het er ook tof uitzien, en snak je naar meer? Volg dan onze agenda en de Suono Facebookpagina voor de volgende keer.

9 januari 9 januari9 januari9 januari   9 januari 9 januari 9 januari 9 januari 9 januari 9 januari 9 januari 9 januari 9 januari 9 januari9 januari

- Advertisement -

 

 

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
- Advertisment -

Must Read

DANCE & DRUGS – John van den Heuvel: ‘Legaliseren is geen...

De polarisatie in het Nederlandse drugsdebat is compleet. Op rechtsachter een CDA-minister die minder festivals wil en 'gebruikende' partypeople medeschuldig acht aan drugscriminaliteit. Linksbuiten...