zaterdag, november 26, 2022

In Beeld: Suono Culture with Monoloc

-

Home » Genres » Techno » In Beeld: Suono Culture with Monoloc

Het gebeurde allemaal in de Effenaar, in een donker hok. Daar trilde het behang van de muur door een Deutsche technochef genaamd Monoloc. Er was bier, vertier, en iedereen danste met veel plezier. En dat allemaal tot een uur of vier. Van beuken en bonzen was niemand vies, ook al ontstond er misschien enige schade aan het trommelvlies. Ook aanwezig, was fotograaf Kas van Vliet, die speciaal voor Our House, jullie van deze leuke plaatjes voorziet.

Vind jij het er ook tof uitzien, en snak je naar meer? Volg dan onze agenda en de Suono Facebookpagina voor de volgende keer.

9 januari 9 januari9 januari9 januari   9 januari 9 januari 9 januari 9 januari 9 januari 9 januari 9 januari 9 januari 9 januari 9 januari9 januari

 

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

My Most Memorable Gig: Tellurian (NL)

Iedere dj heeft er minstens eentje: een unieke gig waarover hij of zij altijd nog op verjaardagsfeestjes vertelt. In...

De top 3 hardcore releases in november 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En iedere maand staan tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek....