In Beeld: Suono Culture with Monoloc

-

Home » Genres » Techno » In Beeld: Suono Culture with Monoloc

Het gebeurde allemaal in de Effenaar, in een donker hok. Daar trilde het behang van de muur door een Deutsche technochef genaamd Monoloc. Er was bier, vertier, en iedereen danste met veel plezier. En dat allemaal tot een uur of vier. Van beuken en bonzen was niemand vies, ook al ontstond er misschien enige schade aan het trommelvlies. Ook aanwezig, was fotograaf Kas van Vliet, die speciaal voor Our House, jullie van deze leuke plaatjes voorziet.

Vind jij het er ook tof uitzien, en snak je naar meer? Volg dan onze agenda en de Suono Facebookpagina voor de volgende keer.

9 januari 9 januari9 januari9 januari   9 januari 9 januari 9 januari 9 januari 9 januari 9 januari 9 januari 9 januari 9 januari 9 januari9 januari

 

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Duikboot zet frisse toon voor lang en mooi festivalseizoen

In maart, bij 10 graden en (nog net) wintertijd al met een buitenfestival komen? Waarom niet, dachten ze bij...

PLOEGENDIENST Festival verrast met sterke, internationale line-up

Festival PLOEGENDIENST in Breda maakte vrijdag de verrassend diverse en internationale line-up van hun 2023-editie bekend. Met maar liefst...