donderdag, februari 22, 2024

Het beste van Het Huis: 5 jaar TIOH in 5 top-items

-

Home » Features » Het beste van Het Huis: 5 jaar TIOH in 5 top-items

Op 1 juli bestond This Is Our House exact 5 jaar. Voor die gelegenheid delen we evenveel verhalen waar we nog altijd trots op zijn, maar die veel van onze nieuwe volgers misschien nog nooit hebben gezien.

1. De baanbrekende bekentenis van Joey Suki (2016)

Joey Suki

Burn-outs onder dj’s zijn nu al bijna geen taboe meer, maar zijn verhaal, bij ons, was een van de eerste in zijn soort. Lees hoe hij crashte als EDM-topper en hoe Joey als Artist Coaching nu tal van bekende en onbekende dj’s helpt! 

>> Lees het artikel


2. Tinnitus: Van de partyhemel naar een diepe dip (2017)

Tinnitus

Ons persoonlijke verhaal over gehoorschade ging ook heel het land door en hield velen bezig. Tinnitus is een thema dat anno 2020 nog altijd niet tussen de oren van partyliefhebbers lijkt te zitten. “Een dinsdagdip waait over, van een botbreuk genees je ook, maar tinnitus geeft je voor altijd een last mee.”

>> Lees het verhaal


3. DJ Mag Top 100: Tijd om af te kicken van de doping van de dance? (2016)

DJ Mag Top 100

Nog zo’n: traffic-motor: ons invloedrijke opiniestuk over de DJ Mag Top 100. Het ging heel het land door en leidde volop tot discussie over deze ‘doping van de dance’. Inmiddels lijkt het erop dat de lijst aan belang heeft verloren, maar dit betoog houdt wat ons betreft nog altijd stand.

>> Lees het verhaal


4. Interview: De thuiskomst van Tiësto (2017)

Tiesto

Ons exclusieve interview met Tiësto, een van TIOH’s meestgelezen items ooit. De ‘aartsvader van ons dj-legioen’ was er immers zelf zo content mee, dat hij het deelde met zijn (tientallen) miljoenen fans op Facebook en Twitter.

>> Lees het verhaal


5. EHBO’ers en partydrugs: ‘Meer openheid, pillentest moet terug’

Recentelijk hadden we natuurlijk nog onze veelgelezen serie Dance & Drugs, maar ook in de vroegere jaren van TIOH schreven we met regelmaat exclusieve items over het onderwerp. Zoals dit openhartige verhaal met twee ervaren EHBO’ers uit 2017, dat nog altijd relevant is. “Als we nog meer open kaart spelen, kunnen we leed voorkomen.”

>> Lees verhaal

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mark van Bergen
Mark van Bergen
Architect en Huisbaas. Schrijft sinds 2002 professioneel over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde zo vele groten en kleinen der aarde. Zijn boekdebuut 'Dutch Dance' (2013) werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg een internationale opvolger (2018). Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome. Hij doceert over de dance-industrie op Fontys ACE.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Paaspop 2023: Deze acts mag je niet missen

Het festivalseizoen kruipt komend weekend uit het ei. Dat betekent natuurlijk: Paaspop! Uiteraard staat ook weer het nodige aan...