maandag, december 4, 2023

Het Dominator-gevoel van Korsakoff, Nosferatu en Icha

-

Home » Genres » Hardcore » Het Dominator-gevoel van Korsakoff, Nosferatu en Icha

Dominator maakt niet alleen bij de tienduizenden bezoekers een speciaal gevoel los. Ook het hardcore-hart van artiesten gaat – soms letterlijk – sneller kloppen. Wij vroegen Korsakoff, Nosferatu en Icha op Dominator naar hun ultieme Dominator-gevoel. 

Foto: Ralph Roelse

Korsakoff

“Nergens ter wereld komen zoveel mensen af op een festival waar alleen maar harde stages zijn. Aan de mainstage komt geen einde, die is zo lang. Dan kijk je in de verte en dan zie je al die mensen staan. Dan kijk je nog een stuk verder, maar daar staan nog meer mensen. Dat vind ik echt te gek.”

Foto: Ralph Roelse

“Dominator geeft mij het meest ultieme hardcore-gevoel. Al die mensen die hier staan, vanuit de hele wereld, met vlaggen in de lucht en vol enthousiasme. Top, dat geeft me kippenvel.”

Dominator Nosferatu

Nosferatu

“Dominator is het grootste hardcorefestival ter wereld. Mensen leven hier écht naar toe. Ze doen er alles aan om naar dit feest te gaan. Dat zie je bijvoorbeeld aan de kleding die ze dragen en de merchandise die ze kopen.  Het gevoel dat je krijgt als je hier naar binnen loopt, is eigenlijk niet te omschrijven. Het is zó groot.”

Dominator Nosferatu

“Wat het met me doet als ik voor het eerst die mensenmassa zie vanaf het podium, is met geen pen te beschrijven. Dat geeft zoveel adrenaline, maar ook erkenning en voldoening. Je voelt je gewoon goed als al die mensen voor je neus staan te springen en schreeuwen op jouw muziek.”

Dominator 2016 Icha

Icha

“Ik krijg écht een hardcore-gevoel van Dominator. Je voelt je bijna een soort strijder. Op Dominator staan de mensen vooraan als een soort hyena’s en als die poorten opengaan, is het een gekkenhuis.”

“Ik was heel zenuwachtig voordat ik moest draaien. Ik zag dat publiek en iedereen stond daar ook echt voor mij. Er was meteen een match. Bam, die vonk sloeg over.”

De portretten van Korsakoff en Icha zijn gemaakt door Ralph Roelse.

Dominator 2016 Icha

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

21×2021: het jaar van Juliëx

2021: Het jaar van de (te) korte Summer of Love, Unmute Us-demonstraties, vaccinaties en QR-codes. Opnieuw had COVID-19 de...

Hardcore in december: De tips van Joes Maas

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je tips voor de beste evenementen voor de komende maand. Huisgids...