donderdag, maart 4, 2021
Home Features Het Dominator-gevoel van Korsakoff, Nosferatu en Icha

Het Dominator-gevoel van Korsakoff, Nosferatu en Icha

-

Dominator maakt niet alleen bij de tienduizenden bezoekers een speciaal gevoel los. Ook het hardcore-hart van artiesten gaat – soms letterlijk – sneller kloppen. Wij vroegen Korsakoff, Nosferatu en Icha op Dominator naar hun ultieme Dominator-gevoel. 

Foto: Ralph Roelse

Korsakoff

“Nergens ter wereld komen zoveel mensen af op een festival waar alleen maar harde stages zijn. Aan de mainstage komt geen einde, die is zo lang. Dan kijk je in de verte en dan zie je al die mensen staan. Dan kijk je nog een stuk verder, maar daar staan nog meer mensen. Dat vind ik echt te gek.”

Foto: Ralph Roelse

- Advertisement -

“Dominator geeft mij het meest ultieme hardcore-gevoel. Al die mensen die hier staan, vanuit de hele wereld, met vlaggen in de lucht en vol enthousiasme. Top, dat geeft me kippenvel.”

Dominator Nosferatu

Nosferatu

“Dominator is het grootste hardcorefestival ter wereld. Mensen leven hier écht naar toe. Ze doen er alles aan om naar dit feest te gaan. Dat zie je bijvoorbeeld aan de kleding die ze dragen en de merchandise die ze kopen.  Het gevoel dat je krijgt als je hier naar binnen loopt, is eigenlijk niet te omschrijven. Het is zó groot.”

Dominator Nosferatu

“Wat het met me doet als ik voor het eerst die mensenmassa zie vanaf het podium, is met geen pen te beschrijven. Dat geeft zoveel adrenaline, maar ook erkenning en voldoening. Je voelt je gewoon goed als al die mensen voor je neus staan te springen en schreeuwen op jouw muziek.”

Dominator 2016 Icha

Icha

“Ik krijg écht een hardcore-gevoel van Dominator. Je voelt je bijna een soort strijder. Op Dominator staan de mensen vooraan als een soort hyena’s en als die poorten opengaan, is het een gekkenhuis.”

“Ik was heel zenuwachtig voordat ik moest draaien. Ik zag dat publiek en iedereen stond daar ook echt voor mij. Er was meteen een match. Bam, die vonk sloeg over.”

De portretten van Korsakoff en Icha zijn gemaakt door Ralph Roelse.

Dominator 2016 Icha

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Lucky few warmen op voor eerste keer dansen sinds een jaar: Ook TIOH is bij Back To Live in Ziggo!

Allemaal hebben we steeds meer zin om weer ongegeneerd los te gaan op een feest of festival. Voor sommige...

DGTL 2021 kondigt volledige line-up aan: o.a. Camelphat, Love Minus Zero en Villalobos naar NDSM in september

In 2021 keert DGTL terug in Amsterdam. Deze editie van het evenement vindt plaats op 11 en 12 september...