donderdag, september 22, 2022

EDM & future house in april: De tips van Juliano van der Knaap

-

Home » Features » EDM & future house in april: De tips van Juliano van der Knaap

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Daan Coerver tipt je het beste op het gebied van bass music en Huisbaas Mark van Bergen geeft je tips op het gebied van house en techno. Mandy van der Donk en Peter de Valck zijn specialist binnen de harde stijlen, trance-tips worden verzorgd door Erwin Herkelman en Chris Breuer weet alles van urban-eclectic. Juliano van der Knaap houdt je op de hoogte over EDM en future house. Hieronder zijn persoonlijke tips voor april 2021. 

Dillon Francis – Total Fiasco Livestream

Donderdag 1 april

Geen grap: op 1 april geeft dj Dillon Francis een speciale livestream aan fans! De 33-jarige Amerikaan heeft inmiddels heel wat luisteraars door de lockdown heen geholpen.

Zo heeft hij met Diplo meerdere speciale livestreams verzorgd op platforms zoals TikTok, Youtube en Twitch. Met lollige visuals, hilarische grappen, duizenden kijkers en spraakmakend mc-werk is het iedere keer weer een spektakel vol met verrassingen.

Dillon Francis legt de lat steeds hoger en komt nu met een eigen concert op Wave, een interactief muziekplatform. Hierin zal alleen maar eigen muziek gedraaid worden met daarnaast ruimte voor het stellen van vragen. De stream is ook op een normale wijze te volgen via Youtube en Twitch. Genoeg manieren om te kijken dus!

Klik hier voor meer informatie over het event.

Hydeout: The Prelude

Hydeout: The Prelude is een innovatief platform voor online evenementen. Een tijd geleden heeft het bedrijf een serie van veertig livestreams aangekondigd. Tegen betaling kan je deze reeks bekijken in een videogame-sfeer. Je kan een eigen poppetje maken en met fans over de hele wereld chatten, genieten van optredens, verhalen en een hoop meer.

Met maar liefst twintig 3D-stages, minigames en artiesten als Martin Garrix, G-Eazy, Rita Ora, Maurice West en DJ Snake, hebben de makers er alles aan gedaan om de ultieme ervaring te bieden aan deelnemers. Hieronder staat een filmpje met een van de eerdere optredens.

Ben je benieuwd naar de prijzen en aankomende concerten? Klik hier voor meer informatie.


Meer tips over EDM en future house?

Check hier de eerdere tips van Juliano van der Knaap. Check ook de overige maandtips en releases van onze Huisgenoten.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Juliano van der Knaap
Juliano van der Knaap
Journalist in opleiding, die al van jongs af aan een grote passie heeft voor de dancescene. Zijn voorkeur gaat uit naar house en techno. Maandelijks geeft hij op This Is Our House tips over de beste releases op het gebied van EDM en Future House. Wil jij dat Juliano verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe EDM of Future House releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

De top 3 hardstyle releases in september 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

De top 3 hardstyle releases in augustus 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...