EDM en Future House in juli: De tips van Juliano van der Knaap

-

Home » Features » EDM en Future House in juli: De tips van Juliano van der Knaap

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Juliano van der Knaap houdt je daarbij op de hoogte over EDM en future house. Hieronder zijn persoonlijke tips voor juli 2021. 

Secret Forest Festival

Verplaatst naar 10 juli, Pagedal Stadskanaal, Groningen

Ein-de-lijk, we kunnen weer feesten als vanouds en flink wat festivals gaan door! Zo ook het Secret Forest Festival bij het Pagedal Stadskanaal in Groningen. Een mega-event met maar liefst 5 stages en een line-up van jewelste.

House, EDM of hardstyle; alles komt voorbij. Voor de EDM-fans onder ons heb ik een zeer interessant weetje: er komen 2 top-duo’s langs. Lucas & Steve draaien een dikke set en Revealed-artiesten Sick Individuals zijn ook van de partij op het event.

Secret Forest pakt iedere editie flink uit, dus reken maar dat het deze keer – met ook nog eens pauze ertussen – flink vlammen wordt. Er zijn nog tickets beschikbaar, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

>> Event


Electronic Picnic Festival

Zaterdag 10 juli, 13.00 – 23.00, Purmerend

Heb je het vorige stuk gelezen en weet je nog niet of het wat voor jou is? Dan heb ik nog een aanrader: op diezelfde dag vindt het Secret Forest Festival plaats. Normaliter wilde het event wat eerder starten, maar het werd uitgesteld. 10 juni is het weer zover en kunnen bezoekers genieten op het festivalterrein bij het Leeghwaterpark in Purmerend.

Secret Forest is verdeeld in 3 gebieden: de Electronic Picnic Festival Stage, een Happy Harder Faster Stage en The Sound Of Love stage. Het bevat een veelzijdige line-up met onder meer EDM-artiesten Tony Junior en STUK.

Een groot deel van de festivals zijn uitverkocht, maar hier is nog plek! Dus als je interesse hebt: aarzel niet en scoor je tickets nu het nog kan.

>> Event


Meer tips over EDM en future house?

Check hier de eerdere tips van Juliano van der Knaap. Check ook de overige maandtips en releases van onze Huisgenoten.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Juliano van der Knaap
Juliano van der Knaap
Journalist in opleiding, die al van jongs af aan een grote passie heeft voor de dancescene. Zijn voorkeur gaat uit naar house en techno. Maandelijks geeft hij op This Is Our House tips over de beste releases op het gebied van EDM en Future House. Wil jij dat Juliano verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe EDM of Future House releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

EDM in januari: de top 3 van Juliano van der Knaap

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En iedere maand staan tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek....

Afteren met huisgenoten: Dit zijn onze EDM hoogtepunten van 2021

Wat waren in 2021 de absolute EDM hoogtepunten? In een serie ‘Afters’ maken de muzikale specialisten van TIOH nog...