IN BEELD: de tweede Nederlandse editie van Daydream Festival

-

Home » Puinhoop Kollektiv » IN BEELD: de tweede Nederlandse editie van Daydream Festival

Dit jaar keerde Daydream Festival voor de tweede keer terug op Aquabest in Eindhoven. Daydream Festival 2019 – met als thema ‘Under The Spell Of The Dream Butterfly’ – kreeg helaas wat regen om de oren. Maar met zowel nationale als internationale topacts mag dat de pret niet drukken. 

 

Met fraaie stages en een even zo fraaie programmering weet de organisatie Daydream Festival weer als een grote dagdroom te laten aanvoelen. In het programma vonden wat kleine wijzigingen plaats. R3hab moest helaas zijn show cancellen, maar de organisatie zette met Brooks een waardig vervanger achter de decks. In de plaats van R3hab sloot Salvatore Ganacci nu de mainstage af, in eigenzinnige stijl.

Salvatore Ganacci

Foto door Tom Doms

Salvatore Ganacci

Foto door Kleurstof

Internationale top

Naast Salvatore Ganacci waren er nog vele andere grote namen op de mainstage te vinden. Onder meer Fedde le Grand en Lost Frequencies zetten een herkenbare set neer. In zijn set bracht Lost Frequencies onder meer zijn hits ‘Crazy’, ‘Are You With Me’ en ‘Truth Never Lies’ met Aloe Blacc ten gehore.

Andere acts die de mainstage aandeden zijn Brooks, Moksi, La Fuente en Quintino. Twee laatstgenoemden ondervonden helaas wat hinder door een stevige regenbui; een groot gedeelte van het publiek verhuisde naar overdekte plekken.

Bij de hardstyle stage, die het voordeel had overdekt te zijn, was het de hele dag door dringen geblazen. Zoveel topacts op een dag, met onder meer Wildstylez, Brennan Heart en B-front zorgden voor een overvolle Bad Dream-area.

Lost Frequencies

Foto door Tom Doms

Mainstage Daydream FestivalWildstylez Brennan Heart Daydream Festival

Foto’s door Spark

Sfeervol

Op de andere stages zat de sfeer er ook goed in. Vooral de Claptone & Friends-area trok veel publiek.

Ook de overige area’s puilden met grote regelmaat uit. In de Dream Bucket bleek Lil Kleine een van de grootste publiekstrekkers. Met een korte, maar energieke show zette hij de area op zijn kop.

In de DAISY-area, een samenwerking met Desperados, vlogen de hitjes je om de oren. Daar dichtbij, aan de waterkant, had een van Brabant’s fijnste hostings ook een mooi plekje; Herrie Met Gerrie. Op het deck waarop de area was gevestigd was het eveneens dringen geblazen.

Claptone Lil Kleine DAISY Daydream Festival hosting Festivalbezoekers Daydream Festival

Foto’s door Kleurstof 

Houd voor het volledige album de Facebook-pagina van Daydream Festival in de gaten.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Hardstyle tips in oktober 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

De top 3 hardstyle releases in augustus 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...