zaterdag, september 30, 2023

IN BEELD: Diep aan de Waterkant 2018

-

Home » Puinhoop Kollektiv » IN BEELD: Diep aan de Waterkant 2018

Weert maakte zich afgelopen zaterdag op voor een nieuwe editie van Diep aan de Waterkant. Onder aanvoering van Diep Events groeide dit uit de hand gelopen tuinfeest uit tot een begrip in de regio. Terwijl het publiek verwend werd met house- en technobeats, legde fotograaf Guy Houben het festival vast. Hieronder een selectie van zijn beelden.

 

Met twee stages en 15 acts liet Diep Events er geen gras over groeien. Naast aanzienlijke belangstelling voor blikvangers Michel de Hey en Steve Rachmad waren de liveacts de kersen op de taart. Plus natuurlijk het heerlijke weertje.

Ook liet het festival zien creatief te zijn door authenticiteit en kunst te verwerken. Zo waren bij de ingang fraaie getekende portretten van alle optredende acts te zien.

 

 

Twee stages

Voor het eerst in 6 jaar telde Diep aan de Waterkant 2 podia. Naast Michel de Hey (hier ons interview) en Steve Rachmad waren onder meer Lucky Done Gone, Merdeka, Snaar P en Trashcan van de partij.

Lees hier ons interview met Diep Events-voorman Marc Creemers in de aanloop naar Diep aan de Waterkant.

 

 

 

 

 

 


Meer Diep in de Waterkant

Meer foto’s zijn te vinden via de Facebookpagina van Diep Events.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Paaspop 2023: Deze acts mag je niet missen

Het festivalseizoen kruipt komend weekend uit het ei. Dat betekent natuurlijk: Paaspop! Uiteraard staat ook weer het nodige aan...

Afteren met huisgenoten: Dit zijn onze techno hoogtepunten van 2021

Wat waren in 2021 de absolute techno hoogtepunten? In een serie ‘Afters’ maken de muzikale specialisten van TIOH nog...