dinsdag, februari 27, 2024

IN BEELD: Holi Fusion Maastricht 2016

-

Home » Puinhoop Kollektiv » IN BEELD: Holi Fusion Maastricht 2016

Afgelopen weekend kleurde de lucht in Maastricht niet alleen blauw, maar alle kleuren van de regenboog. Holi Fusion Maastricht vond voor de tweede keer plaats op De Griend. Our House pikte de tien mooiste foto’s van dat weekend uit. Verwacht veel kleur, zon en lachende mensen.

6holi

5holi
2holi
4holi

Holi Fusion dankt haar naam van het Holi-feest, wat een hindoeïstisch feest is. Een kenmerk van het feest is het gooien van gekleurd poeder. Dit stond afgelopen zaterdag – naast de muziek – ook centraal. Elke uur vanaf 15.00 uur werd afgeteld en gingen alle kleuren tegelijk de lucht in.

Veel activiteiten op Holi Fusion

Er was genoeg te beleven. Dansen onder gekleurde wolken, Yoga en Burlesque workshops en er was een kids/family area met springkussens. De echte cultuur ontdekkers konden henna laten zetten, op de foto met traditionele Indiase kleding en tot rust komen bij de nargile – waterpijp – lounge.

3holi
Rob Reurings Creativities & Photography
Rob Reurings Creativities & Photography
1holi
Rob Reurings Creativities & Photography
7holi

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd