vrijdag, februari 26, 2021
Home Features IN BEELD: Intents Festival 2017

IN BEELD: Intents Festival 2017

-

Het Circus of Insanity is weer voorbij. Helaas. Intents Festival was afgelopen weekend een circus vol doldwaze acts die verdeeld over 7 stages tienduizenden bezoekers los lieten gaan. 

Het beloofde een heet weekend te worden en daar was niets van gelogen. Net als voorgaande jaren had Intents Festival zon, hoge temperaturen en een strakblauwe lucht. De tropische hitte weerhield niemand van inten(t)se dansjes. Voor de diehards begon het feest vrijdag al. Nadat de tentjes op IntentsCity waren opgezet, ging de officiële preparty om 17.00 uur van start. Op het campingterrein was tegelijkertijd de album releaseparty van Donkey Rollers in het intieme café.

Intents Festival 2017

- Advertisement -

Het thema Circus of Insanity was weer tot in detail uitgewerkt, zoals we van Intents Festival gewend zijn. De mainstage was een grote circustent. Hier was de show der shows voor het hooggeëerd publiek, met een indrukwekkende eindshow als klap op de vuurpijl.

Intents Festival 2017

Ging je even aan de wandel op het festivalterrein, kon je zomaar circusartiesten tegenkomen. Jonglerend of lopend op een grote bal. Het grote kanon dat als decor diende van de indoor mainstage stond symbool voor wat er in de tent gebeurde. Er werd ondanks de hitte gewoon geknald.

Intents Festival 2017

Intents Festival 2017

Intents Festival 2017

Eigenlijk was niets te gek, zoals dat bij een circus hoort. Of het nu bij de mainstage, de indoor mainstage, Fanaticz, Outrageous!, Dynamite, Circus Beach of de Boombox was, los ging het overal. Op de camping ging het feest zaterdagnacht gewoon door, zondag werd de weekender op perfecte wijze afgesloten. Volgend jaar wacht de 15e editie van dit gezellige Brabantse familiefeest. Het aftellen is begonnen.

Intents Festival 2017

Intents Festival 2017

Intents Festival 2017

Intents Festival 2017

Intents Festival 2017

Intents Festival

Alle knotsgekke foto’s bekijken? Klik dan hier.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Dance & Drugs: Recreatieve gebruiker neigt meer naar psychedelica in coronatijd

Partydrugs als XTC en amfetamines maken in de coronatijd ruimte voor meer psychedelische drugs als ketamine en 2CB. Waar...

Daft Punk volgens de man die ze als eerste buiten Frankrijk boekte: ‘Waanzinnig goed’

Na 28 jaar stopt Daft Punk ermee, maakte het duo maandag bekend. De Vlaamse techno-pionier Peter Decuypere was medio...