IN BEELD: De eerste Lakedance van 2019

-

Home » Puinhoop Kollektiv » IN BEELD: De eerste Lakedance van 2019

Vroeger op de kalender dan de voorbije jaren, maar zeker zo geslaagd. De eerste Lakedance van 2019 vond zaterdag plaats op een zomers aandoend Aquabest bij Eindhoven. We spoelen nog even terug met een selectie beelden van Lakedance’ eigen fotografen: Tom Doms, Mark Richter en Richard Brunsveld

 

Wie goed in de vibe zat en toch nog even Buienradar checkte, moet Lakedance afgelopen zaterdag als pure magie hebben beleefd. De temperatuur zat sowieso al wel snor, met heerlijk zachte lucht. Maar vanuit het zuidoosten kwamen dikke rode vlekken op Aquabest af. Donderwolken die echter boven België en Limburg al leegliepen, waardoor er nauwelijks één spatje viel op Lakedance.

Zomerse beats

Een prima match uiteraard met de zomerse en vrolijke beats die je over het hele terrein kon horen. Van de Defected stage uiterst links – vaste prik sinds jaar en dag op Lakedance – langs urban en feestvaria op Winterpark, hitjes van vroeger op Heimwee tot de main op rechts.

Het hoofdpodium gaf ruimte aan onder meer ‘homegrown’ Brooks (hier ons interview). Niet veel verder reizen was het voor Lucas & Steve, die eveneens eerder prijkten op deze website (mix + interview). Bij het Limburgse house-duo kon je deze dag prima een cocktail in de zon kon doen, zagen wij on stage:

 

Jonge gasten op het podium, maar ervoor trekt Lakedance traditioneel toch een wat ouder publiek. Er komt echter verjonging aan, als het aan de organisatie ligt. Op de Winterpark-stage ging het er richting het einde al goed ‘op’, maar zelfs op de main werd afgesloten met een portie hardstyle. Daarvoor tekende Ummet Ozcan – graag geziene gast op Aquabest, en eerder al samenwerkend met Coone.

Het goede nieuws voor alle liefhebbers: op zaterdag 10 augustus is de volgende aflevering!

 

Lakedance 2019, feest, festival Lakedance 2019, dj Lakedance 2019, dj Lakedance 2019, festival, bezoeker Lakedance 2019, festival, bezoekers Lakedance 2019, dj podium, menigte Lakedance 2019, podium, co2 Lakedance 2019, bezoekers, festival Lakedance 2019, podium, vuurwerk Lakedance 2019


Lakedance

Voor meer foto’s van de eerste Lakedance van 2019 zie de Facebookpagina. Daar vind je ook tickets en meer info over de volgende editie, in augustus.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mark van Bergen
Mark van Bergen
Architect en Huisbaas. Schrijft sinds 2002 professioneel over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde zo vele groten en kleinen der aarde. Zijn boekdebuut 'Dutch Dance' (2013) werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg een internationale opvolger (2018). Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome. Hij doceert over de dance-industrie op Fontys ACE.

Gerelateerd

Hardstyle tips in juni 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

Hardstyle in april 2022: De tips van Peter

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....