vrijdag, februari 23, 2024

IN BEELD: Phoenix Festival 2018

-

Home » Algemeen » IN BEELD: Phoenix Festival 2018

Het werd zo’n dag waarop alles meezat. De eerste editie van Phoenix Festival op de Vorstengrafdonk in Oss was afgelopen weekend een succes. Natuurlijk speelde het schitterende weer een rol, maar het eendaagse festival zat muzikaal gezien ook goed in elkaar en de sfeer was uitstekend.

Het festivalseizoen is nog maar net begonnen en heeft er met Phoenix Festival een fijne debutant bij. Raw hardstyle, hardcore en uptempo stonden op het menu, verdeeld over vier area’s. Op de mainstage (de eerste foto hieronder) stonden artiesten als Warface & D-Sturb, Frequencerz, Phuture Noize en Rebelion.

Phoenix Festival 2018

Phoenix Festival 2018

Phoenix Festival 2018

Op Immolation, de botsauto-area, reden geen botsauto’s rond. Wel was daar de hele dag snoeiharde uptempo te horen met namen als Sefa en Spitnoise. Op deze kleinere area was de sfeer de hele dag buitengewoon goed en werd er zelfs nog gecrowdsurft. Immortal, de hardcore-area, was eveneens goed bezocht de hele dag. Hier draaiden onder anderen Korsakoff & Tha Playah, The Sickest Squad en Noisekick.

Phoenix Festival 2018

Tot slot was er ook nog een area voor wat in de scene ook wel extra raw hardstyle wordt genoemd. Raw hardstyle, maar dan nog een tandje harder. Met dj’s als Caine, Malice en Rooler werd daar ook flink doorgebeukt.

Phoenix Festival 2018

Phoenix Festival 2018

Phoenix Festival 2018

Phoenix Festival 2018

Phoenix Festival 2018

Phoenix Festival 2018

Phoenix Festival

Meer foto’s vind je op Facebook.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Hardstyle tips in september 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

Hardcore in juli: de tips van Joes Maas

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....