woensdag, oktober 4, 2023

IN BEELD: Pussy lounge at the Park 2017

-

Home » Robin Riccio » IN BEELD: Pussy lounge at the Park 2017

Pussy lounge at the Park was misschien wel de meest sexy afsluiting van de lente. Het Breepark in Breda stond afgelopen weekend weer vol freestylelovers. Opnieuw was dit razend populaire feest uitverkocht. De line-up was om je vingers bij af te likken, de danseressen weer een genot voor het oog, de muziek voor het oor. Uiteraard zijn er ook plaatjes geschoten. Geniet hier nog even na van al dat moois. 

Eerst die line-up. Zoals altijd zagen we residents RuthlessDarkraverPaul ElstakThe Viper en MC Ruffian terug op het podium. De ondersteuning kwam dit keer van Pat BCharly LownoiseZanyDr. Rude en Mad Dog. Het ging van jump en tek naar hardstyle en hardcore, met soms gewoon een dikke house- of hip hop-track tussendoor. Omdat het op Pussy lounge allemaal kan en mag.

De muziek was dus dik in orde en het weer maakte alles compleet. Een heerlijk zonnetje hield de dansvloer op temperatuur. Menige dansschoentje zal wat extra zweet hebben meegepakt.

Pussy lounge at the Park

Alle foto’s vind je hier.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Duikboot zet frisse toon voor lang en mooi festivalseizoen

In maart, bij 10 graden en (nog net) wintertijd al met een buitenfestival komen? Waarom niet, dachten ze bij...

Hardstyle tips in maart 2023: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...