maandag, december 4, 2023

IN BEELD: Remember 2017

-

Home » Algemeen » IN BEELD: Remember 2017

Een mooie throwback naar Remember. Zaterdag 1 april werden hardstyleliefhebbers van het eerste uur in Poppodium 013 in Tilburg getrakteerd op die fijne, oude platen van toen. Twee zalen gingen terug in de tijd. Het werd een nacht vol herkenning. Wij blikken met deze fotoselectie nogmaals met weemoed terug naar deze editie.

Remember

Remember

Bij sommige tracks heb je een speciaal gevoel. Een gevoel dat je niet snel bij een andere plaat hebt. Dat komt vaak omdat het de eerste track is die je ooit hebt gehoord. Of omdat het een plaat was die werd gedraaid op het eerste feest waar je ooit naartoe ging.

Op Remember kwamen die herinneringen weer boven. In de kleine zaal draaiden enkele meesters van het eerste uur. Pavo, Francois, Pila, Luna: allemaal kopstukken. Hier, in deze zaal, kwamen de écht oude platen voorbij uit de periode 2001-2005.

Remember

In de grote zaal stond een net iets jongere generatie achter de knoppen. Oudgediende Balistic (but still going strong) zorgde voor de warming-up. Daarna was het de beurt aan A-Lusion, die speciaal voor Remember van een flink aantal platen een re-master had gemaakt.

Remember

The Pitcher draaide voor het eerst een Recovered-set, met veel platen die hij wist te achterhalen van een gecrashte harde schijf. De Italiaan Davide Sonar maakte de zaal gelukkig met zijn ultieme classics Natural en Spiritual Fire. Wildstylez, die onder meer de originele versie van Project One draaide, en tot slot B-Front zorgden ervoor dat Remember een nacht werd om niet snel te vergeten.

Remember

Remember

Remember

Remember

Remember

Remember

Remember

Alle foto’s vind je hier terug.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Hardstyle tips in maart 2023: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

Hardstyle tips in augustus 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...