maandag, september 27, 2021
HomeFeaturesIN BEELD: Revealed Presents in Poppodium 013

IN BEELD: Revealed Presents in Poppodium 013

-

Een nacht lang house in al haar facetten. Dat was Revealed Presents in Poppodium 013 in Tilburg. Het label van Hardwell dat ooit in 2010 begon, heeft nu een stal vol grote namen. In Tilburg stonden o.a. Jordy Dazz, Dannic, Julian Jordan en Tom & Jame achter de knoppen. This Is Our House maakte een selectie uit de foto’s van Jostijn Ligtvoet Fotografie.

Revealed
Revealed

Revealed Presents

Het label van Hardwell, inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse dancelabels, had eerder al een eigen labelnight in Miami, Las Vegas, Ibiza en Amsterdam. Tilburg heeft zich in dat rijtje gevoegd. Het werd een killeravond vol met progressive house, electro house en big room.

>> Zie ook: Jordy Dazz over Revealed Presents en zijn toekomstplannen <<

- Advertisement -

Revealed

Revealed

Revealed

Revealed

Revealed

Revealed

Revealed

Revealed

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Hardstyle in juli: De tips van Mandy en Peter

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....

Staande ovatie voor D-Sturb in 013: Knallend einde aan het zit-tijdperk

Afgelopen zaterdag was dan eindelijk de audiovisuele show van D-Sturb in Poppodium 013 te Tilburg. Deze dag stond volledig...