vrijdag, december 8, 2023

IN BEELD: Smèrrig Zomerweekender Festival 2019

-

Home » Smèrrig Zomerweekender » IN BEELD: Smèrrig Zomerweekender Festival 2019

Smèrrig Zomerweekender mag voldaan terugkijken op een weekendje gas geven op de Tramkade. Met Donnie, Snelle, Freddie Moreira, Mental Theo, Yung Felix en nog tachtig andere acts vierde de organisatie dit weekend een nieuwe, nog langere zomerweekender.

Op vrijdag trapte de Smèrrig Zomerweekender af met een enorme RGB Disco. Meteen een mooie creatieve oplossing om werkelijk drie dagen lang te kunnen feesten; bij de gemeente ‘s-Hertogenbosch kreeg de organisatie namelijk geen vergunning mee om op vrijdag de volumeknop al open te draaien.

Op zaterdag en zondag mocht dat wel. Alhoewel, Smèrrig kreeg op zaterdag toch even een bezoekje van de gemeente te verwerken. Of de volumeknoppen van de buitenpodia toch even wat lager mochten.

Aan de intens goede sfeer zal het in ieder geval niets hebben veranderd. Ga nog even terug naar Smèrrig Zomerweekender 2019 met de foto’s, geschoten door Jesper Wijnhoven en Coen van Tartwijk.

Confetti

Bezoekers

Cafe Tiki

Mainstage

Bezoeker

Ch!pz

Mainstage Confetti

Mainstage Nacht

Ballenbak

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Urban & Eclectic in Juli: de tips van Chris Breuer

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....

Koningsdag: de events op een rijtje

Op de verjaardag van de koning kleurt het hele land met oranje feestjes en festivals. Benieuwd wat er in...