maandag, november 23, 2020
Home Features IN BEELD SPECIAL: Dancefair 2018

IN BEELD SPECIAL: Dancefair 2018

-

De hele dance-industrie kwam vorige week samen op Dancefair 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht. Wij waren er ook bij, op allebei de dagen. Met een eigen stand (je hebt ons wel gezien, toch?), maar ons mediateam was ook continu op de vloer aanwezig.

We bezochten masterclasses, Q&A’s, lieten ons verbazen door de nieuwste snufjes en kekke apparatuur. Maar bovenal spraken we met veel, net zo gepassioneerde danceprofessionals- en liefhebbers als we zelf zijn. Hieronder een korte recap:

Dancefair

- Advertisement -

Dancefair was toe aan zijn 8e editie. Organisaties, labels, artiesten en liefhebbers spraken met elkaar, wisselden ideeën en informatie uit. De stand van This Is Our House was te vinden in Hal 5, in de buurt van de immens populaire Demo Drop.

Dancefair stand TIOH

Beide dagen hielden we een liveblog bij. Die van dag 1 kun je hier nog eens rustig terug lezen. Zo waren we onder meer bij de masterclass van David Gravell, gingen we langs bij de Dutch DJ Foundation en The School of House en sloten we aan bij het seminar van Armin van Buuren.

Dag 2 kende een net zo vol programma als de zaterdag. Het liveblog van zondag lees je hier terug. Wat deden we zoal? We spraken met Wessel Westerveld, A&R manager bij 2-Dutch en Bas van Weert van Streamin Music over de demodrops.

Ook legden we ons oor te luister bij de Q&A met Frontliner, La Fuente, Alvaro, Dolf en Vato Gonzalez. Want hoe begin je eigenlijk als dj? En we lieten ons inlichten over de blockchain-technologie, waar onze columnist Denis Doeland ook regelmatig over schrijft.


Volg TIOH op Facebook


Kortom, er was voor ieder wat wils. Ook voor ons. Dancefair blijft een prachtig evenement waar de hele industrie twee dagen lang samenkomt omdat we allemaal nu eenmaal gek zijn van dancemuziek. Hoe mooi is dat! Wij genieten nog even na. Jullie hopelijk ook.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
- Advertisment -

Must Read

DANCE & DRUGS – John van den Heuvel: ‘Legaliseren is geen...

De polarisatie in het Nederlandse drugsdebat is compleet. Op rechtsachter een CDA-minister die minder festivals wil en 'gebruikende' partypeople medeschuldig acht aan drugscriminaliteit. Linksbuiten...