donderdag, december 7, 2023

IN BEELD: aftrap van het indoorseizoen op Supremacy

-

Home » Puinhoop Kollektiv » IN BEELD: aftrap van het indoorseizoen op Supremacy

De laatste podia zijn zo’n beetje afgebroken, de zomerkleren zijn weer opgeborgen in de kast, de festivaltenten staan weer in loodsen. Het buitenseizoen duikt in zijn winterslaap, dat betekent dat het indoorseizoen weer van start gaat. En dat werd afgelopen weekend snoeihard afgetrapt in de Brabanthallen in Den Bosch. Supremacy 2019 was weer een editie voor in de boeken. 

 

Supremacy, gekenmerkt door haar zwevende podium en altijd goede line-up, was weer een geslaagd feestje. Tijdens sets van onder anderen Warface, D-Sturb, Rooler en Radical Redemption stonden bezoekers tot in de vroege ochtend te stampen. Vooral de ‘Overdose’-set van Rebelion deed menig bezoeker stralen. Het anthem van dit jaar was in handen van Crypsis.

Supremacy helaas moeten missen of gewoon heimwee naar zaterdag? This Is Our House neemt je op een trip down memory lane. Geniet van de foto’s van afgelopen zaterdag en waan je nog een keertje op het toneel van een van de vetste indoor raw-feestjes die ons land rijk is.

Foto’s door Art of Dance.

 

Supremacy 1

Supremacy 3

Supremacy

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

De top 3 hardstyle releases in maart 2023: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

Hardstyle tips in maart 2023: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...