Koningsnacht: de events op een rijtje

-

Home » Xaverius Funk » Koningsnacht: de events op een rijtje

Nu carnaval écht is afgelopen en de meeste mensen weer boven water zijn, wordt het tijd om vooruit te kijken. Ook al zijn er nog wat feestdagen te vinden in de tussentijd, is het pas weer echt een groot feest tijdens Koningsdag en koningsnacht. Om je op weg te helpen zet This Is Our House de beste events voor je op een rij. 

 

Tilburg

Amelie Lens

Met events in Smederij, 013 en de Hall of Fame is het erg druk in Tilburg op de dag voor de verjaardag van de koning. Zo is onder andere Amelie Lens (foto) te vinden in de grote zaal. De outdoor festivals in Tilburg beginnen wel pas een dag later op Koningsdag zelf.

 

Eindhoven

Ook in Eindhoven is het raak met Drum & Bass en Technofestival King-S in het Klokgebouw (foto) en het jaarlijks terugkerende Royal Dutch op het Stadhuisplein, waar dit jaar o.a. The Darkraver en De Lievelings DJ’s van je Zusje staan. Ook Rewind is in Eindhoven van de partij met een editie in Café Thomas.

 

Roermond, Sittard en Maastricht

Complex Maastricht

In het zuiden van het land zijn er ook een aantal zaken die uitspringen met hun programmering. Complex (foto) in Maastricht heeft met Reinier Zonneveld een uitstekende all-nighter binnen gesleept. Nu al uitverkocht, maar toch het noemen waard. In Roermond is KingsFest in De Club en in Sittard is er een Terug naar Toen Kingsnight special.

 


Volg TIOH op Facebook:

Help jezelf, en geef je like! Je blijft zo op de hoogte van het laatste nieuws uit de scene en van onze video’s en achtergronden.


 

Den Bosch, Uden en Cuijk

Genieten in Den Bosch kan tijdens Biergarten, waar keuze is uit 2 area’s muziek en een flink assortiment speciaalbier. In Uden is Uden By Night (foto) te vinden, waar onder andere Herrie met Gerrie en Terug naar Toen te vinden zijn. Rewind is overigens ook nog eens te vinden in Cuijk.

 

Onze tips voor de daadwerkelijke verjaardag van de koning volgen nog, dus houd onze socials in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Maandag in Effenaar: Debat van de Nacht met o.a. TIOH, Nachtburgemeesters en raadsleden

Maandag 14 maart is in de Effenaar in Eindhoven het Debat van de Nacht. Een gratis toegankelijk initiatief van...

Fikse boete Complex Maastricht als ze open gaan tijdens De Nacht Staat Op

Net iets meer dan een dag voor de aanvang van Complex Staat Op, het event van Complex Maastricht voor...