zaterdag, april 17, 2021
HomeFeaturesHardstyle en hardcore in maart: De tips van Mandy en Peter

Hardstyle en hardcore in maart: De tips van Mandy en Peter

-

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Daan Coerver tipt je het beste op het gebied van bass music, Chris Breuer weet alles van urban-eclectic en Juliano van der Knaap houdt je op de hoogte over EDM en future house. Trance-tips worden verzorgd door Erwin Herkelman en Huisbaas Mark van Bergen geeft je tips op het gebied van house en techno. Mandy van der Donk en Peter de Valck zijn specialist binnen de harde stijlen. Hieronder hun persoonlijke tips voor maart 2021. 

Masters of Hardcore MAYHEM

Donderdag 4 maart, maandelijkse livestream

Aan het einde van maart staat er altijd een groot kruis in onze agenda: Masters of Hardcore. 25.000 bezoekers vanuit alle uithoeken van onze aardkloot komen naar de Bossche Brabanthallen. Vorig jaar zou het ook tijd zijn voor een speciale editie: het 25-jarig jubileum van MOH. Hét hardcore indoorevenement ontsprong de coronadans nét niet en was genoodzaakt om het een jaar te verplaatsen. Tot ieders grote spijt, mocht het voor aankomende maand ook niet baten: de editie werd weer verplaatst. Ditmaal naar zaterdag 4 september 2021.

- Advertisement -

Maar wees niet getreurd! Art of Dance zorgt toch voor jouw maandelijkse portie hardcore met de Masters of Hardcore MAYHEM livestream. Zo kun je in maart van aflevering numero 20 genieten. Op de eerste donderdag van de maand kun je de Air uit je Nikes stampen op de sounds van twee verschillende hardcore artiesten. Wie deze twee helden zullen zijn – die in de voetsporen zullen treden van onder andere Catscan & Negative A, Dj Mad Dog & Never Surrender en Partyraiser & Streiks & Kratchs – is vooralsnog een raadsel. Deze stream is te beluisteren en bekijken op het YouTube-kanaal van Masters of Hardcore.

Zo vul jij de maand maart toch met de maandelijkse dosis hardcore!


MYST – Trinity

Vrijdag 5 maart & vrijdag 12 maart 2021, album track releases

Nightbreed Records revelatie MYST draait overuren in de studio. De dj/producer, die luistert naar de naam Eugen Boorsma, is bezig met een album die op de planning staat voor de lente: april of mei 2021.

Het album, genaamd ‘Trinity’, zal bestaan uit circa 12 solotracks. Met Chapter 1 ‘Birth’ zijn er al vier parels uitgekomen, namelijk ‘Bliss’, ‘Life Eternal’, ‘Monster’ & ‘The Path We Take’.

Op 5 maart zal Chapter 2 ‘Creator’ van start gaan en een week later op 12 maart zal de eerste track van dit hoofdstuk, met vocaliste Elyn – ‘Arms Of Sorrow’ – worden voorvertoond.

De creatieve duizendpoot is niet alleen verantwoordelijk voor de productie van de tracks, maar neemt ook het artwork en de videomontage voor zijn rekening!“After months and months of work I am finally able to share my album with you. Trinity symbolises the three stages of life and finding balance and purpose. Some tracks are very personal, some are just for fun. It is music that guided me through making this collection of works.”


Meer tips over de harde stijlen?

Check hier de eerdere tips van Peter de Valck en Mandy van der Donk en check hier andere tips over de harde stijlen. Check ook de overige maandtips van onze Huisgenoten.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mandy van der Donk
Mandy is een echte fan van de harde stijlen. Vaak is ze te vinden op evenementen om naast de artiesten te ondersteunen, ook nog een dansje te wagen. Hierdoor is ze samen met Peter de Valck Huisgids voor de harde stijlen. Haar muzieksmaak is echter heel breed en is ze al gelukkig wanneer er muziek op staat. In de terugkerende rubriek neemt Mandy je samen met Peter mee in de top-3 van de beste releases van afgelopen maand. Wil jij dat Mandy verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe hardstyle of hardcore releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in de maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Festival tickets kopen anno 2021: Tot 15.000,- voor 538 Oranjedag (en de Voedselbank)

De Covid-pandemie duurt nu inmiddels al langer dan een jaar. Het grote festivalpubliek heeft al lang en breed last...

Aan de vooravond van een revolutie: De opkomst van de NFT

Opeens popten ze her en der op bij artiesten in zijn tijdlijn: NFT auctions. Gareth Emery veilde een stuk...