maandag, november 29, 2021
spot_img
HomeFeaturesMaandtipsHardstyle in mei: De tips van Mandy en Peter

Hardstyle in mei: De tips van Mandy en Peter

-

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Daan Coerver tipt je het beste op het gebied van bass music, Chris Breuer weet alles van urban-eclectic en Juliano van der Knaap houdt je op de hoogte over EDM en future house. Trance-tips worden verzorgd door Erwin Herkelman en Huisbaas Mark van Bergen geeft je tips op het gebied van house en techno. Onze nieuwe Huisschrijver Joes Maas serveert de maandelijkse portie hardcore én Mandy van der Donk en Peter de Valck zijn specialist binnen hardstyle. Hieronder hun persoonlijke tips voor mei 2021. 

Supersized Kingsday LIVE

Dinsdag 27 april, vanaf 15:00 tot 22:30

Landgenoten! Live vanaf Paleis Beukenstein zal op dinsdag 27 april de verjaardag van Koning Willy royaal worden gevierd tijdens Supersized Kingsday 2021.

B2S heeft alles uit de kast gehaald om jouw doodnormale dinsdag om te toveren tot een heus oranjefestijn. Alle toeters en bellen zijn aanwezig om de grootste én gezelligste bij jou in de huiskamer te zijn!

- Advertisement -

Zijne Koninklijke Hoogheid heeft met de helpende hand van B2S een illuster rijtje met namen samengesteld die met de spreekwoordelijke scepter zullen zwaaien. B-Front & E-Force, The Pitcher & Zany, Deepack, Ran-D en Rebelion zullen het (oer-)Hollandse hardstyle geluid vertegenwoordigen en de over de paleiselijke tuinen doen uitzaaien.

DJ Jantje, Panic & Mad Dog, Partyraiser & Spitnoise, Anime, N-Vitral én Ransom completeren de line-up, die dus bovendien exclusieve b2b-sets (back to back) bevat. Met als klap op de vuurpijl is er een Zoom-link waar je digitaal los kan gaan met z’n allen.

Tune stipt om 15:00 uur in op http://live.b2s.nl om te proosten op Koning Willy, maak er een oranje verkleedpartij van en laat zien hoe jij je huiskamer op z’n kop zet tijdens Koningsdag. Zet alle tafels en stoelen aan de kant en laat de leeuw niet in z’n hempie staan!

Nog een extra tipje van de sluier: B2S laat knipogend weten dat de allergekste verkleedpartij wint. Wie weet vliegen de prijzen in het rond.

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'SUPERSIZED KINGSDAY LIVE 27 APRIL 15.00 UUR LIVE.B2S.NL DE GROOTSTE & DE GEZELLIGSTE BIJ JE THUIS!'

D-Block & S-te-Fan – Enter Your Mind

Vanaf dinsdag 27 april, album

Hardstyle heavyweights Diederik Bakker en Stefan den Daas, in de volksmond beter bekend als D-Block & S-te-Fan, hebben – na hun 15-jarig bestaan in het jubileumjaar 2020 – een nieuw, ultiem doel voor ogen. Een album, dat bestaat uit acht splinternieuwe solotracks en acht DBSTF tracks geremixt door hun favoriete artiesten.

Met het ‘Enter Your Mind’ album en in de verschillende afleveringen gaat het duo zijn fans en geïnteresseerden meenemen in de gedachtegang bij het maken van muziek.

Dus meer muziek, meer diepgang én meer studio footage van de #1 hardstyle act in onze DJ Fact Top 100.

16 episodes
8 solo’s
8 remixes
1 album


Meer tips over de harde stijlen?

Check hier de eerdere tips van Peter de Valck en Mandy van der Donk. Check ook de overige maandtips van onze Huisgenoten.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Peter de Valck
Creatieve contentmarketeer, energieke evenementenorganisator, socialmediagoeroe, sportfanaat en (Hard) Dance liefhebber, die niet alleen de bal naar de juiste kleur weet te spelen, maar ook het spelen met woorden tot een handelsmerk heeft bekroond. U vraagt, Peter schrijft! Wil jij dat Peter verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe hardstyle of hardcore releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

EDM en future house in december: de tips van Juliano van der Knaap

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....

My Most Memorable Gig: DJ Baba (NL)

Iedere dj heeft er eentje: die unieke gig waarover hij of zij altijd nog op verjaardagsfeestjes vertelt. In gesprek...