dinsdag, oktober 3, 2023

Bass in maart 2023: deze highlights mag je echt niet missen

-

Home » Features » Maandtips » Bass in maart 2023: deze highlights mag je echt niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Daan Coerver weet daarbij alles van bass music. Hieronder zijn persoonlijke bass tips voor maart 2023.

Rampage Total Takeover

Vrijdag 10 maart & zaterdag 11 maart – Meerdere locaties, Antwerpen (België) 

Bass tips in maart 2023

Zoals elk jaar brengt bass gigant Rampage in maart weer tientallen drum ’n bass- en dubstep-artiesten naar de Belgische stad Antwerpen voor hun welbekende weekender. Deze keer pakken ze het alleen net iets anders aan dan normaal. In plaats van twee dagen Sportpaleis, kan je nu één dag gaan clubben in het centrum van de stad. De organisatie heeft namelijk tien clubs afgehuurd om in elk een ander bass-organisatie de line up te laten verzorgen. De tweede dag zal wel gewoon volgens de klassieke formule in het Sportpaleis plaatsvinden.

De laatste tickets zijn nog steeds te koop, maar wees er snel bij! Wil je nu meer te weten komen over dit unieke festival concept? Bekijk dan ook even ons interview met Murdock, de oprichter van Rampage.


Subquake x Hospitality

Zaterdag 25 maart – Poppodium 013, Tilburg

Onze vaste lezers zullen Subquake inmiddels al goed kennen. Het vaste drum ’n bass concept van 013 is wel bekend in de omgeving en een paar van de grootste namen in de scene hebben hier de revue al gepasseerd. Ook deze keer komen ze weer met een aantal namen waar ik persoonlijk wel warm van word.

In samenwerking met het label Hospital Records komt Subquake met o.a. giganten als Netsky, The Upbeats en Annix. Tickets zijn nog steeds beschikbaar. Zien we je daar?


Meer maandtips?

Benieuwd naar de andere onmisbare highlights voor maart 2023? Check dan alle Maandtips!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Daan Coerver
Daan Coerver
Bass head en student journalistiek, die voor corona bijna iedere vrijdag en zaterdag met het grootste plezier events vol smerige deuntjes bezocht, om even keihard uit z’n plaat te gaan. Luistert inmiddels meer genres dan enkel drum ’n bass of dupstep, de stijlen die hij covert voor TIOH. Wil jij dat Daan verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe drum ’n bass of dupstep releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Tijdperk TIOH eindigt na 8 jaar: Dit waren de hoogtepunten van Mark van Bergen

Op 1 juli bestond This Is Our House 8 jaar. Het was meteen onze laatste verjaardag, want per 1...