zaterdag, september 30, 2023

EDM in september 2022: deze highlights mag jij niet missen

-

Home » Features » Maandtips » EDM in september 2022: deze highlights mag jij niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Juliano van der Knaap houdt je daarbij op de hoogte over EDM in september 2022. Hieronder zijn persoonlijke tips voor deze maand. 

ALBUM: Don Malaa

Naar mijn mening één van de meest veelbelovende projecten van dit jaar: ik heb het over het nieuwe album van Malaa. De artiest is regelmatig te vinden in collabs met Tchami en DJ Snake, en draait anoniem op de grootste events met zijn bivakmuts op.

Hij is al jaren een begrip en zet zichzelf nu nog eens op de kaart met zijn debuutalbum, genaamd: ‘Don Malaa’. In een tweet liet de dj weten dat er meer dan een jaar aan is gewerkt. Dat belooft veel goeds.

Afgelopen maand kwam ‘Hypnotic‘ uit. De track is onderdeel van het album en erg duister, zoals we gewend zijn van Malaa. Houd zijn socials goed in de gaten want ergens in september wordt het gehele album uitgebracht. Spannend!

Dreamvillage Festival

9 t/m 11 september Lage Aard, Breda


Op 10 en 11 september vindt het megapopulaire Dreamvillage Festival plaats in het mooie Breda. Het event heeft in totaal zes stages met onder andere hardere stijlen, EDM, urban en meer. Er is dus genoeg te horen en te zien.

Bijzonder aan dit event is dat het in totaal twee mainstages heeft, die ook nog eens tegenover elkaar staan. Op beide dagen staat de outdoor mainstage vol met de heetste EDM-artiesten van dit moment. Mijn persoonlijke favorieten zijn: Julian Jordan, W&W, Vini Vici en Tim Hox.

Klik hier voor tickets. De verkoop gaat hard, dus wees er snel bij!


Dirty House

24 september – TivoliVredenburg, Utrecht


Als DJ Vato Gonzalez een feestje host, dan weet je dat het een spektakel wordt! Zijn ‘Dirty House’ concept staat bekend om geweldige events met UK garage, future- en basshouse plus bizarre line-ups. De feesten zijn top geregeld en hebben een enorm goede sfeer. Het publiek gaat iedere editie he-le-maal los.

De eerstvolgende Dirty House vindt plaats in Tivoli Vredenburg en de namen zijn zeker niet verkeerd. Zo is Vato zelf natuurlijk aanwezig en vullen Mr Belt & Wezol en DJEAU de line-up aan. Beide acts gaan op het moment erg lekker, dus waar wacht je op?

Klik hier voor tickets.


Meer tips over EDM?

Check ook de overige Maandtips en Releases van onze Huisgenoten.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Juliano van der Knaap
Juliano van der Knaap
Journalist in opleiding, die al van jongs af aan een grote passie heeft voor de dancescene. Zijn voorkeur gaat uit naar house en techno. Maandelijks geeft hij op This Is Our House tips over de beste releases op het gebied van EDM en Future House. Wil jij dat Juliano verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe EDM of Future House releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Tijdperk TIOH eindigt na 8 jaar: Dit waren de hoogtepunten van Mark van Bergen

Op 1 juli bestond This Is Our House 8 jaar. Het was meteen onze laatste verjaardag, want per 1...