maandag, december 4, 2023

Hardstyle in april 2022: De tips van Peter

-

Home » Features » Maandtips » Hardstyle in april 2022: De tips van Peter

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Peter de Valck is specialist binnen de hardstyle. Hieronder zijn persoonlijke tips voor april 2022.

QAPITAL – The Alpha State

Zaterdag 2 april 2022 – Ziggo Dome, Amsterdam

Q-dance, de organisatie die zich kenmerkt door de grote oranje Q, heeft deze aprilmaand twee knallers van concepten op de planning staan. Vandaag openen om 22:00 uur stipt de deuren van QAPITAL. De Ziggo Dome in onze hoofdstad zal het strijdtoneel vormen voor alfamannetjes en -vrouwtjes die de rauwe(re) hardstyle sounds een warm hart toedragen.

De mainstage zal het centrale middelpunt zijn waar de gevestigde rauwdouwers het podium zullen bestijgen. Adaro & B-Front, D-Sturb, E-Force, Hard Driver, Rebelion en Warface zijn slechts een kleine greep uit het rijtje doorgewinterde artiesten die wel weten hoe je het raw hardstyle publiek moet bespelen. In area 2 heeft Q-dance talentvolle artiesten, zoals Rude Convict, D-Attack, Level One, Invector en Cryex geprogrammeerd.

This is QAPITAL!

>> Event


REBiRTH Festival – Unite Again

Vrijdag 8 april 2022 t/m zondag 10 april – Festivalterrein Raamse Akkers, Haaren

Na drie jaar (!) keert dé traditionele opening van het festivalseizoen grootser dan ooit tevoren terug: REBiRTH Festival. Deze Brabantse trots heeft zich het afgelopen decennium ontwikkeld tot één van de smaakmakers van hardere stijlen-minnend Nederland. Met twee volledige festivaldagen en een preparty op vrijdag heeft REBiRTH aanzienlijk wat in petto voor de liefhebbers!

Of je in nou in de REBiRTH, REBELLiON, REVENGE, REBORN, REACTiVATE, RESiST, RELEASE, RECHARGE, #BeetjeDansen of in de Feest Arena staat, er is daadwerkelijk voor ieder wat wils. In iedere area staat de crème de la crème van de diverse (sub)stromingen die onze geliefde harder styles scene rijk is. Bovendien heeft de organisatie meerdere plekken ingeruimd voor speciale en nog nooit eerder vertoonde liveacts.

Harde stijlen liefhebbers aller landen zullen zich weer verenigen op REBiRTH Festival:

The Harder styles kick off of your Festival Season!

>> Event

HARDFEST

Zaterdag 23 april 2022 – Universiteit Twente, Enschede

Ook op zaterdag 23 april is de keuze voor in- en outdoor evenementen reuze. In het verre oosten zijn hardcore en hardstyle ongekend populair. De organisatie Absolutely Fresh weet daar met zijn evenement HARDFEST perfect op in te spelen.

Een drietal area’s waar B2B (back-to-back) sets, liveacts, een album showcase van B-Frontiner en verscheidene classics setjes er wat ons betreft doen uitspringen.

Check hieronder de line-up. Eentje om je vingers bij af te likken!

>> Event

X-Qlusive – Phuture Noize

Zaterdag 23 april 2022 – AFAS Live, Amsterdam

De tijd is weer aangebroken voor één van de langstlopende concepten van Q-dance: X-Qlusive. Deze avond zal volledig in het teken staan van muziekvirtuoos Phuture Noize. Marco Spronk heeft een illuster rijtje met collega’s en vrienden uitgenodigd die uiteraard niet mogen ontbreken tijdens zijn oververdiende X-Qlusive.

Apexx, B-Front, Deepack, Frequencerz, KELTEK, Ran-D, SEFA en Sub Zero Project zullen schouder aan schouder met Phuture Noize staan en er een onvergetelijke avond en nacht van maken die nog lang in het geheugen gegrift zal blijven.

>> Event

Supersized Kingsday Festival

Woensdag 27 april 2022 – Aquabest, Best

Om april 2022 in stijl af te sluiten zal de verjaardag van onze ‘Koning Willy’ eindelijk weer groots worden gevierd. In het hele land zal het op 27 april code oranje zijn, maar er is wat betreft de hardere stijlen eigenlijk maar één plek waar je de leeuw(in) in jezelf kan laten brullen: Supersized Kingsday Festival!

De uitgestrekte festivallocatie Aquabest leent zich perfect voor een evenement van deze omvang en zal het toneel vormen voor verschillende koninkrijken. In de koninkrijken Hardstyle, Hardcore, Freestyle, RAW, Uptempo, Hardstyle Classics, Hardcore Classics en Hollands Glorie zullen Neerlands trots en de groten der aarden optreden.

Wij van TIOH zullen binnenkort nog meer aandacht besteden aan deze royale dag vol evenementen, dus houd onze socials en website goed in de gaten!

>> Event


Meer hardstyle tips, evenementen, festivals en muziek?

Bekijk de nieuwe pagina met de nieuwste hardstyle festivals, tips, evenementen en hardstyle releases.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Peter de Valck
Peter de Valck
Creatieve contentmarketeer, energieke evenementenorganisator, socialmediagoeroe, sportfanaat en (Hard) Dance liefhebber, die niet alleen de bal naar de juiste kleur weet te spelen, maar ook het spelen met woorden tot een handelsmerk heeft bekroond. U vraagt, Peter schrijft! Wil jij dat Peter verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe hardstyle of hardcore releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

De top 3 hardstyle releases in maart 2023: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

Hardstyle tips in maart 2023: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...