woensdag, januari 19, 2022
spot_img
HomeFeaturesMaandtipsHardstyle in juni: De tips van Mandy en Peter

Hardstyle in juni: De tips van Mandy en Peter

-

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Mandy van der Donk en Peter de Valck zijn specialisten binnen de hardstyle. Hieronder hun persoonlijke tips voor juni 2021. 

Intents Festival 2021 – The Online Festival

Zaterdag 5 juni vanaf 16:00

Intents Festival is altijd al de parel van het zuiden geweest. Elk jaar is het weer ram uitverkocht, zonder dat ook maar iemand weet welke artiesten, exclusieve live-acts en b2b’s allemaal het podium bestijgen.

Vorig jaar mocht dit harder styles-paradijs helaas niet fysiek plaatsvinden. Met pijn in het hart werd er tóch naar oplossingen gekeken. Zo was ‘The Online Festival‘ geboren! En hoe heeft het publiek hier vorig jaar van mogen genieten: twee verschillende area’s, sfeervolle sets en een duizelingwekkende mainstage van topkwaliteit, zoals je van Stichting Kloontjes gewend bent.

Dit jaar keert Intents Festival terug bij jou thuis! Trommel je stampmaten en -vriendinnen op en geniet met volle teugen van een unieke experience boordevol spectaculaire showelementen. Meer dan een dertigtal artiesten staan helemaal te popelen om een hele dag ‘ouderwets’ te knallen. Om alvast in de stemming te komen kun je de livesets terugkijken van vorig jaar. Deze beelden zijn te vinden op het YouTube account van Intents Festival.

- Advertisement -

Wij kunnen niet wachten tot zaterdag 5 juni, maar kijken stiekem nog meer uit naar 27, 28 & 29 mei in 2022! Als je een ticket hebt bemachtigd voor de fysieke (offline) editie van volgend jaar, krijg je bovendien gratis toegang tot deze experience. Zo niet, wees niet getreurd! Er is nog een gelimiteerd aantal tickets beschikbaar.

>> Event


B-Front’s Coffee Club

Zondag 20 juni, 11:00 – 14:00 & 15:30 – 18:30

B-Front’s Coffee Club

Wat krijg je als een dubbele espresso mixt met B-Front’s driedubbele dosis drive? Juist, everlasting energy!

Na meerdere succesvolle edities van B-Front’s Silent Disco Coffee Club keert de George Clooney van de Lage Landen terug op het gezelligste terras van Brabant: Dorpsterras Udenhout. B-Front’s Coffee Club staat garant voor koffieleuten, kick(s)happen en keihard knallen. Dat is zo klaar als een klontje!

>> Zie ook – Bezige B-front mixt koffie met hardstyle: ‘Je moet bij jezelf blijven’

Om alvast helemaal in de sfeer te komen, zet een bakje koffie en onderstaande hardstyle playlist op. Geniet ervan! ☕

>> Event
>> Event ’s middags


Meer hardstyle tips?

Check hier de eerdere tips van Peter de Valck en Mandy van der Donk. Check ook de overige maandtips van onze Huisgenoten.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mandy van der Donk
Mandy is een echte fan van de harde stijlen. Vaak is ze te vinden op evenementen om naast de artiesten te ondersteunen, ook nog een dansje te wagen. Hierdoor is ze samen met Peter de Valck Huisgids voor de harde stijlen. Haar muzieksmaak is echter heel breed en is ze al gelukkig wanneer er muziek op staat. In de terugkerende rubriek neemt Mandy je samen met Peter mee in de top 3 van de beste releases van afgelopen maand. Wil jij dat Mandy verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe hardstyle releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in de maandelijkse top 3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Nieuwe hardcore releases: de top 3 van Joes Maas – januari

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En iedere maand staan tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek....

ESNS festival en conferentie; een lichtpuntje in een ‘eventloze’ tijd

Het Europese showcasefestival en de conferentie Eurosonic Noorderslag (ESNS) vindt volledig online plaats van 19 tot en met 22...