woensdag, november 25, 2020
Home Features Paaspop 2016 in GIFjes

Paaspop 2016 in GIFjes

-

Afgelopen Paaspop was er weer eentje voor in de boeken. Wat een grandioos feest was dat in het altijd gezellige Schijndel. We hebben gedanst tot we erbij neervielen, meegezongen op hits van Lil’ Kleine, Kakkmaddafakka, Fresku en Underworld en gestampt op La Fuente, The Magician, Mr. Oizo en nog zoveel meer fijne plaatjesdraaiers. Te veel om op te noemen eigenlijk. 

Om je toch nog even terug te nemen naar Paaspop 2016 had Jeanne des Bouvrie haar camera in de aanslag en daarmee deze geweldige GIFjes gemaakt. Wederom prachtige beelden van prachtige mensen.

Paaspop door Jeanne des Bouvrieman-buiten

- Advertisement -

Meisje_buitenPaaspop_5 kleinPaaspop_10Paaspop_12Paaspop_13Paaspop_15paaspop-grootPubliek _ 7Publiek _ grootPubliek_1Publiek_2Publiek_3Publiek_4Publiek_5Publiek_6

publiek_8stelletjeSTTROPEZVogelZoenendstelPaaspop_14

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
- Advertisment -

Must Read

DANCE & DRUGS – John van den Heuvel: ‘Legaliseren is geen...

De polarisatie in het Nederlandse drugsdebat is compleet. Op rechtsachter een CDA-minister die minder festivals wil en 'gebruikende' partypeople medeschuldig acht aan drugscriminaliteit. Linksbuiten...