vrijdag, februari 23, 2024

Hardstyle/hardcore in november: de partytips van Bart Elzendoorn

-

Home » Algemeen » Hardstyle/hardcore in november: de partytips van Bart Elzendoorn

Where’s the party?! In aanloop naar de nieuwe maand geven 2 van onze vaste gidsen je koers richting het betere feestgedruis in het zuiden. This Is Our House-mede-eigenaar Bart Elzendoorn is huisspecialist der hardere stijlen en stuiterbal van beroep. Je kent hem o.a. van zijn eerdere partytip-rubriek Hard Met Bart. Hieronder zijn persoonlijke partytips voor november 2017.

PIJN! | Kasparov B-Day Bash

Dynamo, Eindhoven (11 november)

Met de track ‘Poeder in je neusgat’ heeft Kasparov een echte nosefiller (excuses voor deze grap) in handen. De plaat bewees zich de afgelopen tijd op de dansvloer als een regelrechte hardcore-hit. Dat succes heeft geresulteerd in een concerttour met, je verwacht het niet, de titel PIJN. Na de editie in Weert is het op 11 november de beurt aan Eindhoven. Dit keer trekt Kasparov samen op met Inner Vision.

Tijdens deze avond komen alle stijlen binnen de hardcore voorbij. Kasparov, The Viper, Amada en System Shock zullen goed zijn voor een mainstream hardcore-set. Darkraver en Public Domain gaan oldschool, Tommyknocker draait een millennium-set, Critical Mass happy hardcore en verwacht uptempo van GPF – Greazy Puzzy Fuckerz. Dit alles maak je mee vanaf de schappelijke prijs van 10 euro. Het evenement duurt van 22.00 tot 04.00 uur.

PIJN!

>> Event

InZanity: Road To Carnaval

Effenaar, Eindhoven (11 november)

Diezelfde avond wordt op loopafstand van Dynamo een ander feest georganiseerd in de Effenaar. Daar wordt onder leiding van Zany het carnavalsseizoen ingeluid. Feest- en carnavalsmuziek gaat tijdens de meest leutige periode van het jaar steeds vaker hand in hand. Op de 11e van de 11e kan er gehost en gestampt worden op freestyle-setjes waar ongetwijfeld de meest foute carnavalshitjes in voorbijkomen.

Feest is gegarandeerd bij Zany, op en top Brabander en frikandellenliefhebber bij uitstek. Wie Prins Zany d’n Urste muzikaal gaan ondersteunen is nog niet bekend. Als het al begint te kriebelen voor carnaval, is dit feest iets voor jou. Leg je pekske alvast maar klaar! Het feest duurt van 22.00 tot 04.00 uur. Tickets kosten 19 euro per stuk.

InZanity: Road To Carnaval

>> EventQlimax

GelreDome, Arnhem (18 november)

De hoogmis van de hardere stijlen als het gaat om indoorfeesten. Daarom maak ik graag dit uitstapje naar boven de rivieren, maar nog altijd niet ver van de Brabantse grens. Vanuit het zuiden reizen ieder jaar ook een boel fans naar die stad voor één van de hoogtepunten van het feestjaar. Qlimax is magisch. De show, de muziek, het publiek, de beleving: deze party stelt eigenlijk nooit teleur.

Voor artiesten geldt Qlimax vaak als een ultieme bekroning op hun carrière. Kijkend naar de line-up van 18 november zien we Frequencerz weer terug. Na het zo succesvol verlopen vorig jaar trekt dit duo die lijn keihard door. Gunz For Hire vertegenwoordigt Brabant. Met hun nieuwe show Armed & Dangerous is Qlimax het volgende target. Persoonlijk kijk ik erg uit naar de sets van D-Block & S-te-Fan (wat een album brachten zij recent uit!) en TNT (Italiaanse helden).

De line-up bestaat verder uit Atmozfears, Noisecontrollers, Wildstylez (maker van het anthem), Sub Zero Project, Da Tweekaz en N-Vitral. Qlimax is volledig uitverkocht.

Qlimax 2017

>> Event

REBELLiON

Sporthal Beekdal, Haaren (25 november)

Tot slot aandacht voor de jubileumeditie van REBELLiON. De teller staat dit jaar op vijf en dit lustrum wordt harder dan ooit gevierd. In tegenstelling tot alle feesten hierboven, wordt REBELLiON overdag gehouden. Het evenement duurt van 14.00 tot 01.00 uur. Voor wie zijn normale ritme wat waard is, is dit feest dus een prima optie.

Zeker ook gezien de muzikale invulling. Deze party is er voor de liefhebbers van raw hardstyle. Tijdens deze editie staan een aantal interessante battles op het programma. Zo draaien E-Force en Delete samen, net als Killshot en Warface en D-Sturb en Act of Rage. De hele line-up vind je hier. Tickets kosten 33,50 euro per stuk.

REBELLiON

>> Event

Partytips

Meer partytips vind je in onze agenda.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Hardstyle tips in november 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

Nieuwe hardstyle releases in november: De top 3 van Mandy van der Donk en Peter de Valck

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...