dinsdag, februari 27, 2024

Tijdperk TIOH eindigt na 8 jaar: Dit waren de hoogtepunten van Peter de Valck

-

Home » Features » Tijdperk TIOH eindigt na 8 jaar: Dit waren de hoogtepunten van Peter de Valck

Op 1 juli bestond This Is Our House 8 jaar. Het was meteen onze laatste verjaardag, want per 1 september gaan we verder als PR-service House Of Content. Maar niet voordat we met enkele van onze Huisgenoten nog even terugblikken naar de hoogtepunten uit onze rijke archieven. Wat waren voor hen de mooiste tracks, events en herinneringen uit het tijdperk TIOH? Vandaag: de selectie van hardstyle-specialist Peter de Valck.

DE BESTE TRACKS

The Pitcher – Together As One (WE R, 2020)

The Pitcher is een gevestigde naam in de hardstyle scene, die bij TIOH hoog in het vaandel staat. Eén van de releases in 2020 luisterde naar de naam ‘Together As One’ en stond symbool voor dit bijzondere jaar en de algehele hardstyle scene an sich. Ik stak hier destijds de loftrompet over tijdens een speciaal ingelaste kerstradiouitzending bij KINK.

B-Front ft Pleuni – Everlasting (Roughstate, 2021)

De TOTY (track of the year) van 2021 was een meesterwerk van B-Front en pianist Pleuni en dus één van de hoogtepunten van mijn TIOH-tijdperk. Episch, hypergevoelig, magisch én sfeervol. Kortom, de WOW-factor! B-Front is een graag geziene artiest die vaker in onze lijstjes terug te vinden is geweest. Met zijn vele releases en zijn eigen concept ‘B-Front’s Coffeeclub’ werd Bob v/d Palen zelfs onze hardstyle artiest van het jaar in 2021.

Mr. Loudness himself en Pleuni brachten ons in eindeloze extase met de parel ‘Everlasting’.

Wildstylez – Hero (Art of Creation, 2022)

Alles wat Joram Metekohy, beter bekend als Wildstylez, aanraakt(e), verandert in goud. Zo ook deze solorelease genaamd ‘Hero’ uit 2022. Bij het beluisteren van de tijdloze en typische Wildstylez-vibes, waande ik mij even terug in het verleden. Pure nostalgie!

DE BESTE EVENTS

DEDIQATED – 20 years of Q-dance (2020)

Voordat COVID-19 onze evenementenbranche gesloopt had, stond ik op 8 februari 2020 nog in een ramvolle GelreDome – tijdens DEDIQATED. Hier werd het 20-jarige bestaan van Q-dance gevierd. Eén van de absolute hoogtepunten van het jaar en misschien wel in jaren! Later bleek dit helaas geen goede voorbode voor de rest van die periode…

Vroeger Was Alles Beter – Classics Zijn Voor Eeuwig (2021)

Hoewel er maar weinig events konden doorgaan in 2021 werd Vroeger Was Alles Beter een absoluut memorabel hoogtepunt! Een evenement dat bij hardstyle classics liefhebbers nog steeds bovenaan het lijstje staat. De knaldrang spatte er – vanaf het begin tot aan het bittere eind – vanaf.

Een legendarische line-up, inclusief een anderhalf uur set van Headhunterz, in combinatie met de beste sfeer die je je als bezoeker maar kon wensen.

Vroeger Was Alles Beter 2021

REBiRTH Festival – Unite Again (2022)

REBiRTH Events bewees met REBiRTH Festival 2022 eens te meer dat het behoort tot de beste weekendfestivals die onze harde stijlen scene rijk is. De editie in 2022 was een memorabele editie die bij velen nog jarenlang vers in het geheugen gegrift zal staan. Niet alleen vanwege de kick-off van het festivalseizoen, maar ook vanwege de start van een Summer Of Love en de terugkeer van onze vrijheid!


MEER HOOGTEPUNTEN

Houd onze website en socials in de gaten voor de all time hoogtepunten van onze andere Huisgenoten.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Peter de Valck
Peter de Valck
Creatieve contentmarketeer, energieke evenementenorganisator, socialmediagoeroe, sportfanaat en (Hard) Dance liefhebber, die niet alleen de bal naar de juiste kleur weet te spelen, maar ook het spelen met woorden tot een handelsmerk heeft bekroond. U vraagt, Peter schrijft! Wil jij dat Peter verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe hardstyle of hardcore releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Tijdperk TIOH eindigt na 8 jaar: Dit waren de hoogtepunten van Mark van Bergen

Op 1 juli bestond This Is Our House 8 jaar. Het was meteen onze laatste verjaardag, want per 1...