maandag, maart 4, 2024

Wat ging hard in 2017? Dit is de top 10 van de hardere stijlen

-

Home » Algemeen » Wat ging hard in 2017? Dit is de top 10 van de hardere stijlen

2017 was een jaar waarin hard opnieuw hard ging op onze website. Of het nu om hardstyle, hardcore of freestyle ging, om de drie populairste genres maar eens op te noemen, de verhalen vielen gelukkig in de smaak. Daarom blikken we met de eindstreep van 2017 in zicht terug op de 10 populairste artikelen over de hardere stijlen. 

10. B-Front

Beleef B-Front tijdens Beyond Reality #1: van droomidee tot show

Vier jaar lang spookte het idee voor een show met theatrale benadering door het hoofd van B-Front. In 2017 werden de plannen werkelijkheid. De primeur van zijn show Beyond Reality was op Rebirth Festival. In een tweeluik zoomden wij in op het project, waarin we in het eerste deel de weg van droomidee tot show beschreven. Deel 2 ging over stress en spanning.

Rebirth Festival 2017

9. MC DV8

Interview: MC DV8 is al jaren de vaste stem van Hard Bass

Voor de twaalfde keer in de historie van Hard Bass was MC DV8 de host van de nacht. En hoe vaak hij de stem ook mocht zijn van één van de grootste indoor hardstyle-feesten in Nederland, bijzonder was en zal het blijven. Zo vertelde hij althans in een interview met This Is Our House. “Het is mijn verantwoordelijkheid om er iets vets van te maken.”

8. Retaliate

Retaliate debuteert met knallende line-up in Oss

Dat simpele, korte nieuwsberichten nou eenmaal aan de behoefte voldoen, bewees het bericht over het debuut van Retaliate in Oss. We brachten het nieuws snel en dan is een bericht met puur en alleen info over de line-up, kaartverkoop en datum van het feest meer dan genoeg.


Volg TIOH op Facebook


7. Rebirth Festival

Rebirth Festival opent festivalseizoen en dit kun je verwachten

Het festivalseizoen: voor veel feestgangers is het de mooiste periode van het jaar. Traditiegetrouw trapt Rebirth Festival het zomerse feestseizoen binnen de hardere stijlen af. In de aanloop naar Rebirth keken we met enkele dj’s vooruit naar het eerste buitenfeestje. “Iedereen is er klaar voor en heeft er zin in. Dat maakt de sfeer zo uniek”, aldus Adaro.

6. Rebirth Festival

IN BEELD: Rebirth Festival 2017

De voorpret werd goed gelezen, de napret nóg beter. Met ons beeldverslag gingen we nog één keer terug naar een heerlijk, eerste festivalweekend waarin zelfs zomerse temperaturen werden gehaald. Dat zorgde uiteraard ook voor zonnige plaatjes!

Rebirth Festival 2017

5. Karnaval Festival

Karnaval Festival: hardere stijlen + carnaval = feest

Carnaval en hardstyle raken steeds meer met elkaar verweven. De eerste editie van Karnaval Festival, door de organisatie van Intents Festival, was binnen 1,5 uur uitverkocht. Met dit evenement gaat de organisatie terug naar haar roots en daar spraken we ze uitgebreid over.

4. Hard Bass

Live-acts op Hard Bass kunnen laten zien waar ze voor staan

De formule van Hard Bass staat al jaren als een huis. Vier teams, vier kleuren, vier live-acts. De live-acts van de editie in 2017 waren Atmozfears, Brennan Heart, B-Front en Minus Militia. We interviewden ze allemaal in de aanloop naar Hard Bass.

3. X-Qlusive Ran-D

Ran-D legt de lat ook hoog voor X-Qlusive

In januari zaten we in de studio van Ran-D om te praten over zijn eigen solo-avond in de Heineken Music Hall. Het werd een openhartig gesprek over zijn carrière, leermomenten, onzekerheid en de plannen voor X-Qlusive.

2. Dominator

Dominator 2017: deze acts mag je volgens Amada niet missen

Op een groot festival als Dominator is het soms moeilijk kiezen tussen de vele setjes van dj’s. De keuze is namelijk zo groot, dat het eigenlijk een onmogelijke opgave is. We vroegen Amada vooraf naar setjes die absoluut niet gemist mochten worden. Haar favorieten vielen in de smaak.

1. Intents Festival

Wat je nog niet wist over Intents Festival 2017

De absolute ‘harde’ knaller van 2017 was het verhaal over Intents Festival. Daarvoor verzamelden we allerlei feitjes over het driedaagse evenement. Over het aantal vrijwilligers, maar ook over de stroomvoorziening, het aantal kilometers hekwerk en de artiesten.

Benieuwd welke artikelen over andere dancestijlen het meest werden gelezen? Check het overzicht hier.


This Is Our House

Vergeet niet This Is Our House te volgen op onze socials: Facebook, Instagram, YouTube en Twitter.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

De top 3 hardstyle releases in maart 2023: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

Hardstyle tips in maart 2023: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...