donderdag, december 8, 2022

Urban & Eclectic in Augustus: de tips van Chris Breuer

-

Home » Features » Urban & Eclectic in Augustus: de tips van Chris Breuer

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Mandy van der Donk en Peter de Valck zijn specialist binnen de harde stijlen, Daan Coerver tipt je het beste op het gebied van bass music en Huisbaas Mark van Bergen geeft je tips op het gebied van house en techno. Trance-tips worden verzorgd door Erwin Herkelman. Chris Breuer weet alles van urban en eclectic. Hieronder zijn persoonlijke tips voor urban en eclectic in augustus 2021. 

Op Dreef Festival

Zaterdag 14 & Zondag 15 Augustus, Billybird Park Drakenrijk Reuver

Op Dreef festival is een van de tips voor urban & eclectic in augustus 2021

De organisatie van een van de tofste festivals in het zonnige zuiden van Limburg heeft doordat het vorig jaar niet door heeft kunnen gaan hun publiek, de ‘Op Dravers’ moeten missen. Maar de hoop is groot voor de zomer van 2021! Het eerste festival na 13 augustus moet volgens de organisatie dan ook extra hard gaan knallen.

Voor het eerst vindt het festival een heel weekend lang plaats op BillyBird Park Drakenrijk in Reuver. Er zijn nog kaarten te koop via de website van Op Dreef.

>> Event


Bontgenoten Festival

21 augustus, Karpendonkse Plas Eindhoven

Bontgenoten festival is een van de tips voor urban & eclectic in augustus 2021

De organisatie van Bontgenoten Festival heeft al heel wat tikken te verduren gehad deze zomer. Zo is hun ‘Zongenoten Festival’ gecanceld vanwege de maatregelen en werd de ‘Desperados Roadshow’ op de kermis in Tilburg van de een op de andere dag een ‘zitfeestje’. Toch houden ze voor zaterdag 21 augustus alle hoop dat het eindelijk door kan en mag gaan deze zomer.

Een hele dag vol dikke hits op de Karpendonkse Plas in Eindhoven gaat zorgen voor een onvergetelijke festivaldag die je niet kunt missen! Wie of wat er draait maakt helemaal niet uit. Iedereen die op Bontgenoten komt weet wat hij of zij kan verwachten: Één en al Brabantse Gezelligheid!

>>Event


Duikboot Festival

Zaterdag 28 augustus, Asterdplas Breda

Duikboot festival is een van de tips voor urban & eclectic in augustus 2021

Één van de hoogtepunten in ons festivalland is iedere zomer steevast het Duikboot Festival in Breda. Met altijd een haarscherpe line-up is dit ‘feestje op de playa del Asterd’ eentje die je eigenlijk nooit mag missen! Naast de dikke house- en technonamen is er ook een hele dikke Eclectic stage die wordt gehost door Daisy.

Op de ‘Glibberstage’ kun je heerlijk schuren, schudden en shaken op de beats van o.a. Johnny500, Hato, CHIMP en de mannen van Daisy die er zelf natuurlijk ook bij zijn.

>> Event


Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Chris Breuer
Chris Breuer
Chris Breuer is de 'Huisgenoot' die zich vooral bevindt in de Eclectische scene. Hoewel hij op journalistiek gebied nog een broekie is, heeft hij door zijn jarenlange ervaring als Eclectisch/House DJ (Kriss-One en tegenwoordig CHIMP) in deze scene genoeg ervaring opgedaan om jouw als lezer op de juiste manier te informeren. Hij neemt je dan ook mee naar de beste releases in zijn maandelijkse top-3 op het gebied van urban en eclectic. Wil jij dat Chris verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe urban of eclectic releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Urban & Eclectic in Oktober: de tips van Chris Breuer

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Chris...

Urban & Eclectic in Juli: de tips van Chris Breuer

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....