Urban & Eclectic in juni: de tips van Chris Breuer

-

Home » Features » Urban & Eclectic in juni: de tips van Chris Breuer

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Mandy van der Donk en Peter de Valck zijn specialist binnen de harde stijlen, Daan Coerver tipt je het beste op het gebied van bass music en Huisbaas Mark van Bergen geeft je tips op het gebied van house en techno. Trance-tips worden verzorgd door Erwin Herkelman. Chris Breuer weet alles van urban en eclectic. Hieronder zijn persoonlijke tips voor juni 2021. 

Herman Overdrijft

Zaterdag 19 juni, 14:00u – Kraaijenbergse Plassen

Kan een afbeelding zijn van waterpartij en de tekst 'Herman OVERD OVERDRIJET'

Misschien heb je ze vorig jaar al voorbij zien varen in ‘real life’ of via hun livestream kanaal met hun draaitafel op een gezellig vlotje. Toen had ik deze guys ook al getipt vanwege hun originele manier van entertainen in de tijd waar het organiseren van evenementen op het grootste dieptepunt ooit stond.
Deze keer gaat de organisatie van ‘Herman Overdijft’ het over een hele andere boeg gooien: ze gaan aan boord van een prachtige boot, De ‘Aquaranda’! (www.dekraaijbootjevaren.nl)

Na een jaar streamen vanuit de zolderkamer, hebben ze nu echt weer héél veel zin om het water op te gaan. Vaar mee in een eigen of gehuurde boot of zoek een lekker plekje op in de tuin of aan het water aan de ‘Kraya Del Playa’. Voetjes in het zand, drankje in de hand, fijne mensen om je heen en Herman Overdrijft verzorgt je achtergrondmuziekje wel. Rock the boat!

Of kijk en luister met ze mee via Twitch en Facebook. De link zullen ze delen in het event. Ze starten om 14:00u op de Lavendelkade aan de Kraaijenbergse plassen in ‘het land van Cuijk’ en het zal rond 17.00u tot zijn einde gaan ‘varen’.
Meld je aan op het Facebook-event en mis niets van deze gezelligheid!


Una Terraza

11, 12 en 13 juni – Boekel

Kan een afbeelding zijn van 9 mensen, haar en de tekst '// Juni A UNA 12 Juni 13 Juni LERRAZA HET GEZELLIGSTE TERRAS VAN BOEKEL'

In het Boekel en omstreken kunnen ze niet wachten op betere tijden. Stoel-dansend, zitzak-swingend of hangmat-chillend, trappen ze met UNA TERRAZA de zomer heerlijk af! Uiteraard met de vingertjes gekruist op betere tijden.

Maar dat die er gaan komen staat vast! Net voordat het organiseren van grotere events vanaf 1 juli hun doorgang mogen krijgen, zorgt Una Terraza voor het gezelligste terras van de omgeving. En kun jij alvast ‘oefenen’ op wat er de zomer komen gaat voor ons; de dansende mens!

11, 12 en 13 juni is het st. Agathaplein te Boekel daarom speciaal voor jou geopend. Hier kun jij een lekker glaasje bier of wijn in de heerlijke zon open trekken en genieten van een heerlijk deuntje en misschien wel een stiekem dansje vanuit je terrastafel.

Uiteraard houdt de organisatie zich nog wel aan de regels die zijn opgesteld door het RIVM. Maar dat wil niet zeggen dat dit evenement niet ‘ultra mega super gezellig’ gaat worden!

>> Meer info


Meer tips over urban en eclectic?

Check hier de eerdere tips van Chris Breuer. Check ook de overige maandtips van onze Huisgenoten.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Chris Breuer
Chris Breuer
Chris Breuer is de 'Huisgenoot' die zich vooral bevindt in de Eclectische scene. Hoewel hij op journalistiek gebied nog een broekie is, heeft hij door zijn jarenlange ervaring als Eclectisch/House DJ (Kriss-One en tegenwoordig CHIMP) in deze scene genoeg ervaring opgedaan om jouw als lezer op de juiste manier te informeren. Hij neemt je dan ook mee naar de beste releases in zijn maandelijkse top-3 op het gebied van urban en eclectic. Wil jij dat Chris verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe urban of eclectic releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Hardstyle tips in juli 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

De top 3 hardstyle releases in juni 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...