woensdag, januari 19, 2022
spot_img
HomeGenresUrbanUrban en eclectic in januari: De tips van Chris Breuer

Urban en eclectic in januari: De tips van Chris Breuer

-

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Daan Coerver tipt je het beste op het gebied van bass music en Huisbaas Mark van Bergen geeft je tips op het gebied van house en techno. Mandy van der Donk en Peter de Valck zijn specialist binnen de harde stijlen en trance-tips worden verzorgd door Erwin Herkelman. Chris Breuer weet alles van urban-eclectic. Hieronder zijn persoonlijke tips voor januari 2021. 

GOODBYE 2020 Thuisfestival

Donderdag 31 december van 17:00 tot vrijdag 1 januari 5:00, online evenement

Als je het meest verschrikkelijke jaar ooit voor de evenementenbranche gaat afsluiten kun je dat eigenlijk het allerbeste doen door dit zo groot mogelijk aan te pakken. Vanuit de overheid willen ze graag dat we zoveel mogelijk thuis blijven en geen rottigheid gaan uithalen tijdens de jaarwisseling en daarom hebben ze deze belachelijk grote festival line up weten te fixen voor ‘GOODBYE 2020’!

Uiteraard kun jij zelf niet fysiek aanwezig zijn en is alles via livestream vanwege; ‘je-weet-wel’. Desondanks kun jij van je woon- of studentenkamer wel een discotheek maken en afstemmen op jouw favoriete stream en alsnog een dansje wagen! Werkelijk waar, echt ALLES op muziekgebied kun jij vinden om van jouw Oud & Nieuw als nog een feestje te maken.

- Advertisement -

Voor Hiphop/R&B kun je terecht bij de streams van ‘Vunzige Deuntjes’ die onder andere Childsplay, Irwan en het Vunzige Deuntjes Soundsystem klaar hebben staan. Broederliefde geeft op hun kanaal twee super dikke shows weg en bij ‘Hiphop 2K21’ kun je genieten van Cho, Hef, Willie Wartaal en nog veel meer!

Uiteraard kijk ik ook even naar de ‘Latin/Reggae section’ want ook daar is genoeg te bewonderen voor jouw heupen. Festival Macumba, de Danshal en Papi Chulo zijn hier met hun artiesten onder meer van de partij. Wil je trouwens echt lekker je nieuwe jaar in? Tune in dan in op de stream van DJVT! Om 23.30 nemen ‘de Jeugd van Tegenwoordig’ jou mee naar 2021.

>> Event


SMÈRRIG Oud & Nieuw Thuisfestival 

Donderdag 31 december van 23:00 tot vrijdag 1 januari 2:00, online evenement

Voor de mannen van ‘Koninkrijk van Muziek’ uit het altijd gezellige Den Bosch, de organisatie achter de bekende SMÈRRIG feesten, is het ook een jaar geworden wat ze het liefst zo snel mogelijk vergeten. Geen festivalhostings en hun eigen ‘SMÈRRIG Festival’ mocht ook helaas niet plaats vinden.

Om de pijn een tikkeltje te verzachten is er een festivalstream in elkaar gezet door de organisatie. Geniet van die typische ‘SMÈRRIG sound’ op je bank, met een TOP line up! Trek een pilsje open en ga helemaal ‘wappie’ het nieuwe jaar in!

Going out with a ‘Cumshot’!

>> Event


Meer tips over urban en eclectic?

Check hier de eerdere tips van Chris Breuer. Check ook de overige maandtips van onze Huisgenoten.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Chris Breuer
Chris Breuer is de 'Huisgenoot' die zich vooral bevindt in de Eclectische scene. Hoewel hij op journalistiek gebied nog een broekie is, heeft hij door zijn jarenlange ervaring als Eclectisch/House DJ (Kriss-One en tegenwoordig CHIMP) in deze scene genoeg ervaring opgedaan om jouw als lezer op de juiste manier te informeren. Hij neemt je dan ook mee naar de beste releases in zijn maandelijkse top-3 op het gebied van urban en eclectic. Wil jij dat Chris verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe urban of eclectic releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Nieuwe hardcore releases: de top 3 van Joes Maas – januari

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En iedere maand staan tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek....

ESNS festival en conferentie; een lichtpuntje in een ‘eventloze’ tijd

Het Europese showcasefestival en de conferentie Eurosonic Noorderslag (ESNS) vindt volledig online plaats van 19 tot en met 22...